GT 730 VRAM Düşürme

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
4 GB paylaşımlı GT 730 aldım ve RAM paylaşımını ayarlayıp 2 GB'ı 500 MB'a düşürmek istiyorum. Windows performansımı düşürmesin diye. Ayarı sanırım BIOS'dan düşürüyormuşuz nasıl yapabileceğimi biri anlatabilir mi lütfen?

Sistem özelliklerim:
1-Anakart
Marka: PEGATRON
Model:IPXSB-H61
2-İşlemci
Marka:Intel
Seri: Core i3 2nd Gen
Model:Core i3-2100
Hız: 3.1GHz
3-Güç Kaynağı
QUAKE LC-8350MX POWER SUPPLY
4-RAM Bellek
Bellek: 4GB
Bellek Hızı:1333MHZ
5-İşletim Sistemi
Windows 7 Home Basic 64 Bit İşletim Sistemi
6-Ekran Kartı;
Asus GT 730 128 BIT 4GB DDR3 Paylaşımlı ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş masaüstü bilgisayara takılan ekran kartları paylaşımlı olamaz. Onlarım RAM leri sistem RAM lerinden bagımsızdır. Bu olay sadece APU lar için geçerlidir sen olayı çok yanlış anlamışsın. Tam olarak nerede paylaşımlı yazdıgının fotografını paylaşır mısın ?

Şimdi biraz da şöyle açıklayım şundan da şüphe ediyorum. Casper marka pc kullanıyorum 9 yaşında bu bilgisayara paylaşımlı VRAM'i olmayıp RAM kullanılan bir ekran kartı takmışlardı. Bunun ayarıda hala durmakta bu durumu düzeltmek istiyorum. Ayriyeten de yazan fotoğrafı atıyorum

.

Dosya Ekleri

• 1522867341340.jpg
    1522867341340.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 199
  • 1522867351153.jpg
    1522867351153.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 105
Bilgisayar terimleri konusunda ciddi sıkıntınız mevcut, zira sorununuzu tam olarak anlatamıyorsunuz.

Bakın, ben size olayı anlatayım.

Kartın 4 GB RAM'i var. Kendisine ait. Eğer olur da, bu bellek ona yetmezse, RAM'den yemeye başlar. Ancak RAM'de de boşluk varsa yer.

Öyle sorun yaratılacak ve sizin müdahale edebileceğiniz bir durum değil. Etmenize de gerek yok zaten. Windows işini biliyor, siz takın kartı ve oyun oynayın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı