GT 730 VRAM Düşürme

Bu konuda bilgim var ekran kartını satın aldığım kişiden paylaşımlı olduğu bilgisini aldığımdan öğrenmek istedim. Kendim yanlış anattıysam şayet düzgünce bir defa daha yazıyorum. Bilgisayar eskiden RAM'i video bellek olarak kullanması için (belirli bir miktarını) ayarlanmış casper şirketi tarafından dizayn edilirken. Bu durumu kapatmak istiyorum.

Anladığım kadarıyla ekran kartını sonradan takmışsınız ve önceden BIOS’ta aktif olan onboard ekran kartını kapatmak istiyorsunuz? BIOS’a girdikten sonra “Intel Processor Graphics” gibi bir ayar olması lazım onu resimdeki gibi “disabled” konumuna getirin. BIOS’unuz farklıdır ama genel olarak ismi bunun gibi geçer.
5B048F5B-CED2-4E61-A185-29BCB44491A1.jpeg

Çok teşekkürler ancak pek bulabildiğimi söyleyemiyeceğim;Bios Version 70.08.D5.00.05 Pegatron anakartınki hangi menü altında bulunmaktadır? Yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirim.
Anlad���m kadar�yla ekran kart�n� sonradan takm��s�n�z ve �nceden BIOS�ta aktif olan onboard ekran kart�n� kapatmak istiyorsunuz? BIOS�a girdikten sonra �Intel Processor Graphics� gibi bir ayar olmas� laz�m onu resimdeki gibi �disabled� konumuna getirin. BIOS�unuz farkl�d�r ama genel olarak ismi bunun gibi ge�er. 290013

Çok teşekkürler ancak pek bulabildiğimi söyleyemiyeceğim;Bios Version 70.08.D5.00.05 Pegatron anakartınki hangi menü altında bulunmaktadır? Yardımcı olabilirseniz bu konuda çok sevinirim.
Anlad���m kadar�yla ekran kart�n� sonradan takm��s�n�z ve �nceden BIOS�ta aktif olan onboard ekran kart�n� kapatmak istiyorsunuz? BIOS�a girdikten sonra �Intel Processor Graphics� gibi bir ayar olmas� laz�m onu resimdeki gibi �disabled� konumuna getirin. BIOS�unuz farkl�d�r ama genel olarak ismi bunun gibi ge�er. 290013

@Silinen üye kusura bakmayın, birkaç gündür giremedim foruma. Eğer sorununuz çözülmediyse aşağıdaki resimdeki gibi bir ayar var mı BIOS’unuzda? Elimde olmadığı için kendim bakamıyorum ama yüksek ihtimal bunun gibi bir şeydir

IMG_9786.JPG

@Silinen üye kusura bakmayın, birkaç gündür giremedim foruma. Eğer sorununuz çözülmediyse aşağıdaki resimdeki gibi bir ayar var mı BIOS’unuzda? Elimde olmadığı için kendim bakamıyorum ama yüksek ihtimal bunun gibi bir şeydir

Eki Görüntüle 290665
Teşekkürler deneyeceğim

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı