A Akkoistaken Centipat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #1 Merhabalar Witcher 3'ün sistem gereksinimlerine baktım minimum GTX 680 istiyor. Bende ise GT 730 4 GB var düşük grafiklerde vs. oynayabilir miyim?
Merhabalar Witcher 3'ün sistem gereksinimlerine baktım minimum GTX 680 istiyor. Bende ise GT 730 4 GB var düşük grafiklerde vs. oynayabilir miyim?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2021 #2 İşlemci nedir?
DikilitaS Femtopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 44 28 Ağustos 2021 #3 RAM ve işlemcin yeterli ise düşük ayarlarda oynarsın dostum.
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 28 Ağustos 2021 #4 @Akkoistaken hayır kaldırmaz hocam. 1050 zar zor götürüyor.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 28 Ağustos 2021 #5 Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R.B.D Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2013 Mesajlar 4.799 Çözümler 42 28 Ağustos 2021 #6 Hayır.
A anchovy00 Picopat Katılım 5 Aralık 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #7 Silinen üye dedi: Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görünüşe göre oynanıyor. Biraz kasabilir ama o kadar da takıntılı olmayın.
Silinen üye dedi: Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görünüşe göre oynanıyor. Biraz kasabilir ama o kadar da takıntılı olmayın.
DikilitaS Femtopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 44 28 Ağustos 2021 #8 Silinen üye dedi: Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FPS kayıt esnasında düşüyor biraz ve işlemcisi bundan iyiyse 800x600'de 50 FPS üstü oynar diye tahmin ediyorum.
Silinen üye dedi: Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... FPS kayıt esnasında düşüyor biraz ve işlemcisi bundan iyiyse 800x600'de 50 FPS üstü oynar diye tahmin ediyorum.
A Akkoistaken Centipat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #9 Aslında 20-30 FPS oynarım sıkıntı değil ayrıca benim ekran kartım 4 GB gösterdiğin video da 2 GB kullanılmış. Silinen üye dedi: Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Aslında 20-30 FPS oynarım sıkıntı değil ayrıca benim ekran kartım 4 GB gösterdiğin video da 2 GB kullanılmış. Silinen üye dedi: Sağlıklı bir oyun deneyimi olmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla...
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 28 Ağustos 2021 #10 DikilitaS dedi: 800x600'de 50 FPS üstü oynar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... 800x600'de etrafını görebilirse oynar. Akkoistaken dedi: Benim ekran kartım 4 GB gösterdiğin video da 2 GB kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Fark etmez, alacağın performans değişmeyecek. anchovy00 dedi: Görünüşe göre oynanıyor. Biraz kasabilir ama o kadar da takıntılı olmayın. Genişletmek için tıkla... 20-25 FPS'e oynanır diyorsan oynanır evet.
DikilitaS dedi: 800x600'de 50 FPS üstü oynar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... 800x600'de etrafını görebilirse oynar. Akkoistaken dedi: Benim ekran kartım 4 GB gösterdiğin video da 2 GB kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Fark etmez, alacağın performans değişmeyecek. anchovy00 dedi: Görünüşe göre oynanıyor. Biraz kasabilir ama o kadar da takıntılı olmayın. Genişletmek için tıkla... 20-25 FPS'e oynanır diyorsan oynanır evet.