GT 730'dan GTX 1050 Ti'ye Geçilmeli mi?

Fedely

Kilopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-14400f
İnno3d RTX 4060
16 GB Ram DDR5 5666 MHZ
Gigabyte H610M-H DDR5
1 TB SSD WD-TWINMOSS-NETAC 3500/2700
MSI 100M 550W+ Bronze
Meslek
ESTÜ / Bilgisayar Mühendisliği
Şu anki ekran kartımla geliştireceğim ekran kartı:
GT 730 > GTX 1050 Ti
Ne düşünüyorsunuz? Genelde Steam PUBG oynuyorum.
Ve bu oyunun optimizasyonu ne zaman düzelir?
Bence yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çöp tenekesinden farksız olan 1050 Ti'ye geçmenizi önermem. Daha ucuz %45 daha performanslı RX 570 düşünebilirsiniz. Darboğaz olayına dikkat ederek.

Katılmıyorum. Bütçen o karta yetiyorsa kesinlikle geçilmeli. Arada büyük performans farkı var.
Beynim yandı :S
Çöp tenekesinden farksız olan 1050 Ti'ye geçmenizi önermem. Daha ucuz %45 daha performanslı RX 570 düşünebilirsiniz. Darboğaz olayına dikkat ederek.
Ne yapıyorsunuz? Kafama geldi. Beynim yandı

GTX 1650 almak hem daha mantıklı hem de daha performanslı. Üstelik yakın fiyatlara gidiyorlar. RX 570 gayet iyi bir kart ancak gördüğüm kadarıyla RX serisi kartlar şans işi gibi. Kendim aldığım RX 570 Pulse modeli coil whine, aşırı ısınma ve düşük FPS sorunlarıyla boğuştuğundan dolayı şuan serviste. Arkadaşımın aldığı MSI Armor RX 580 ise kendisi sıkıntısız olarak kullanıyor.

Son düzenleme:
Model önerir misin? AMD ısınma sorunu sıkıntısı var. Uzun süreli oyun oynamıyorum. 1 saat oynayıp 15 dakika bilgisayarı kendine bırakıyorum.Buna fiyat olarak,performans olarak denk bir nvidia ekran kartı biliyorsan söyler misin? Örneğin RX 570 Steam PUBG'yi ultra ayarlarda 60 fps üstü oynatabiliyor. O da oynatsın mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…