Arkadaşlar laptopumun ekran kartı chip arızası var(GT 730M). Daha önce reballing yapıldı ancak fazla dayanmadı. Değişim için ortalama 600-700 lira arasında fiyat söyleniyor. Önerebileceğiniz servis var mı? Kargo ile gönderebilirim.
Eski laptobumda bi işlemden pek verim alamadım. Yaptırırken de söylerler genelde 3 ay garanti verirler ama sonrasında ne zaman yine arıza vereceği hiç belli olmaz.
Facebook ta Armağan Başbuğa abi var ona bir ulaşırsan belki yardımcı olabilir kendisi anakartlar ve ekran kartları konusunda çalışıyor. Yeri de Ankara da bir mesaj at istersen belki yardımcı olur.
Eski laptobumda bi işlemden pek verim alamadım. Yaptırırken de söylerler genelde 3 ay garanti verirler ama sonrasında ne zaman yine arıza vereceği hiç belli olmaz.
Evet 6-7 ay sonra, ama söylemişti çipi değiştiren işletme düzen tutmayacağını. Bildiğim kadarıyla ekran çipi sıkıntı verdiyse eski randımanı almak zor ama tabii daha bilgili, bunun farklı bir onarımını bilen üstadlar olabilir biraz daha araştırın derim. Olacak gibi değilse donanım değişikliği yararlı olacaktır.
3-4 yıl önce 730M ekran kartına yaptırdım 4 ay gitti sonra aynı sıkıntı o zaman 500 TL vermiştim sonra kırdım attım sabır tüketiyor ve verdiğin paranda gidiyor idarelik yaptırayım diyorsan kesinlikle 6 ay garanti iste.