blacztgn Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar benim sistem gereksinimleri GT730m 6 GB, 4 GB RAM, i3 3.30 GHz. GTA 5 açar mı veya low?
JoyToyMe Hectopat Katılım 18 Aralık 2014 Mesajlar 270 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #2 Sisteminizde rahatlıkla GTA-V oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu test sisteminde sadece CPU sizinkine göre daha yüksek. Ve ram 8 gb. Onun dışında herhangi bir farklılık yok.
Sisteminizde rahatlıkla GTA-V oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu test sisteminde sadece CPU sizinkine göre daha yüksek. Ve ram 8 gb. Onun dışında herhangi bir farklılık yok.
berkayozcan Kilopat Katılım 10 Eylül 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #3 Kardeşim gerçekten ekran kartının 6 GB belleği mi var ?
S sinangzck Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #4 burda öle yazıyor o hesaptan cevap yazamadım 128 bit teşekkürler Ekran kartı 4 GB olarak satın aldım
T tolgaarman Kilopat Katılım 15 Nisan 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2015 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 305264 Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 183 30 Mayıs 2020 #6 blacztgn dedi: Arkadaşlar benim sistem gereksinimleri GT730m 6 GB, 4 GB RAM, i3 3.30 GHz. GTA 5 açar mı veya low? Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda oynayabilirsiniz 30 40 fps.
blacztgn dedi: Arkadaşlar benim sistem gereksinimleri GT730m 6 GB, 4 GB RAM, i3 3.30 GHz. GTA 5 açar mı veya low? Genişletmek için tıkla... En düşük ayarlarda oynayabilirsiniz 30 40 fps.
Alamut Harameyn Decapat Kek günü Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #7 JoyToyMe dedi: Sisteminizde rahatlıkla GTA-v oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu test sisteminde sadece CPU sizinkine göre daha yüksek. Ve RAM 8 GB. Onun dışında herhangi bir farklılık yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim. İyi ki de bir fark yok CPU ve GTA 5'in sömürge aracıdır.
JoyToyMe dedi: Sisteminizde rahatlıkla GTA-v oynayabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu test sisteminde sadece CPU sizinkine göre daha yüksek. Ve RAM 8 GB. Onun dışında herhangi bir farklılık yok. Genişletmek için tıkla... Kardeşim. İyi ki de bir fark yok CPU ve GTA 5'in sömürge aracıdır.
Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 9 Haziran 2020 #8 Sisteminde Low-orta 30 FPS alırsın.