Gt 740 64 bit mi oluyor 128 bit mi?

F

fabulla

Ziyaretçi
Peki bu Gt 740 64 bit mi oluyor 128 bit mi? Eğer 64 ise arasında çok fark var mıdır?

128 bit diye biliyorum fakat 64 bit ile arasında performans farkı olur tabii ki de.

128 bit sanırım.Sen oyun için bakıyorsun zaten ondan MSI diyorum paranı biriktir MSI al bence.

Bana kalırsa Lenovo yerine başka markalara yönel.Ya da paranı biriktir biraz daha iyi bir laptop al uğraşma bu sorunlarla.

Bana kalırsa Lenovo yerine başka markalara yönel.Ya da paranı biriktir biraz daha iyi bir laptop al uğraşma bu sorunlarla.

Markayla alakası yok hocam. şans işi. Her markada çıkabiliyor. GT745 tek 128bitli versiyonu olduğu için 64bit gibi bir şans yok. Acelem yok GT745'i beklerim.

Sen bilirsin kardeşim Aldığın zaman güle güle kullanırsın inşallah

Arkadaşlar GT740 ve GT740M farklı. M modelinde 64 bit ekran kartı var. Lenovo ek olarak IBM'i satın almış ve IBM güvencesi var. Windows 8 ile kurulu geliyor Z500, istediğinde Dublin'den sana DVD'lerini gönderiyorlar, kurulumunu yapıyorsun. Tek kuruş da ücret almıyorlar bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…