GT 740 FSR açılırsa FPS artar mı?

İşletim sistemi
Windows 10

DeathShot060

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel i5 2400
Ekran Kartı:, Nvidia GT740
RAM:DDR3 4+4 GB Ram
Anakart: MSI H61M-P20
RAM
8 GB duel
SSD veya HDD modeli
Taşınabilir HDD
Ekran kartı
GT 740
Anakart
Bilmiyorum (Nuh devrinden kalma)
İşlemci
İ5 2. nesil
Arkadaşlar bende NVIDIA GT 740 var. Bayağı eski bir kart oyunda ortalama 20-25 FPS alıyorum ayarlara baktığımda FSR diye bir seçenek gördüm eğer açarsam FPS'im artar mı? Etkisi olur mu?

Arkadaşlar bende NVIDIA GT 740 var. Bayağı eski bir kart oyunda ortalama 20-25 FPS alıyorum ayarlara baktığımda FSR diye bir seçenek gördüm eğer açarsam FPS'im artar mı? Etkisi olur mu?

Etkisi olur ama ne kadar olur tartışılır.

Daha çok FPS almak için performans modunda mı açmam lazım?

Şahsen biraz FPS artsın diye oyun zevkimi yok etmem, sistem kaldırmıyorsa kaldırmıyordur FSR performans modu çamurdan başka bir şey değil.

Şahsen biraz FPS artsın diye oyun zevkimi yok etmem, sistem kaldırmıyorsa kaldırmıyordur FSR performans modu çamurdan başka bir şey değil.

Orası öyle de bu sisteme nereden bakarsan bak kurtarmaz HDD var GT 740 var 8 GB RAM onlarda kesin DDR3

Orası öyle de bu sisteme nereden bakarsan bak kurtarmaz HDD var GT 740 var 8 GB RAM onlarda kesin DDR3.

Haklısın ama kurtulamıyorum aga. Evet RAM'ler DDR 3 ve HDD'yi USB'den bağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…