F Frkan Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #1 Merhabalar GTA 5 indirdim oynadım sistemim önerilenle minimumun arasında fakat sürekli kasmalar yaşanıyor. Sistemim; NVIDIA GT740 4 GB. 4 GB RAM. Intel Core i5 4460 4 çekirdek. 1TB HDD. Neden kasma sorunları yaşıyorum? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
Merhabalar GTA 5 indirdim oynadım sistemim önerilenle minimumun arasında fakat sürekli kasmalar yaşanıyor. Sistemim; NVIDIA GT740 4 GB. 4 GB RAM. Intel Core i5 4460 4 çekirdek. 1TB HDD. Neden kasma sorunları yaşıyorum?
Hiroo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 3.116 Çözümler 7 2 Şubat 2021 #2 RAM'iniz az ondan en azından 2x4 yapmanızı öneririm.
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #3 Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz. V-Sync yi kapatın öncelikle ayar düşürün ama çözünürlükten taviz vermeyin.
Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz. V-Sync yi kapatın öncelikle ayar düşürün ama çözünürlükten taviz vermeyin.
Dvtak Kilopat Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 553 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Berber çırak-kalfa, Elektronik Ön Lisans 2 Şubat 2021 #4 Frkan dedi: Merhabalar GTA 5 indirdim oynadım sistemim önerilenle minimumun arasında fakat sürekli kasmalar yaşanıyor. Sistemim; NVIDIA GT740 4 GB. 4 GB RAM. Intel Core i5 4460 4 çekirdek. 1TB HDD. Neden kasma sorunları yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... %90 RAM yetmediği için drop takılma yaşıyorsun RAM yükseltmesi yapman gerekiyor.
Frkan dedi: Merhabalar GTA 5 indirdim oynadım sistemim önerilenle minimumun arasında fakat sürekli kasmalar yaşanıyor. Sistemim; NVIDIA GT740 4 GB. 4 GB RAM. Intel Core i5 4460 4 çekirdek. 1TB HDD. Neden kasma sorunları yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... %90 RAM yetmediği için drop takılma yaşıyorsun RAM yükseltmesi yapman gerekiyor.
Furkan Karaman Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 126 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Oyunun RAM ihtiyacını bilgisayarın karşılamıyor.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.424 Çözümler 70 Yer Istanbul 2 Şubat 2021 #6 Frkan dedi: Merhabalar GTA 5 indirdim oynadım sistemim önerilenle minimumun arasında fakat sürekli kasmalar yaşanıyor. Sistemim; NVIDIA GT740 4 GB. 4 GB RAM. Intel Core i5 4460 4 çekirdek. 1TB HDD. Neden kasma sorunları yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... RAM zaten düşük bir de üzerine Windows 10 kurmuşsunuz. Normal.
Frkan dedi: Merhabalar GTA 5 indirdim oynadım sistemim önerilenle minimumun arasında fakat sürekli kasmalar yaşanıyor. Sistemim; NVIDIA GT740 4 GB. 4 GB RAM. Intel Core i5 4460 4 çekirdek. 1TB HDD. Neden kasma sorunları yaşıyorum? Genişletmek için tıkla... RAM zaten düşük bir de üzerine Windows 10 kurmuşsunuz. Normal.
F Frkan Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #7 Hiroo dedi: RAM'iniz az ondan en azından 2x4 yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bazoyun dedi: Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz. V-Sync'yi kapatın öncelikle ayar düşürün ama çözünürlükten taviz vermeyin. Genişletmek için tıkla... Dvtak dedi: %90 RAM yetmediği için drop takılma yaşıyorsun RAM yükseltmesi yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sorunun RAM'den kaynaklı olduğunu düşündün yakında RAM alacağım. V-Sync kapalı en düşük ayarlarda bile takılma ve donmalar oluyor. V. Scaletta dedi: RAM zaten düşük bir de üzerine Windows 10 kurmuşsunuz. Normal. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM'e yükseltsem yeterli olur mu?
Hiroo dedi: RAM'iniz az ondan en azından 2x4 yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Bazoyun dedi: Hangi ayarlarda kullanıyorsunuz. V-Sync'yi kapatın öncelikle ayar düşürün ama çözünürlükten taviz vermeyin. Genişletmek için tıkla... Dvtak dedi: %90 RAM yetmediği için drop takılma yaşıyorsun RAM yükseltmesi yapman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sorunun RAM'den kaynaklı olduğunu düşündün yakında RAM alacağım. V-Sync kapalı en düşük ayarlarda bile takılma ve donmalar oluyor. V. Scaletta dedi: RAM zaten düşük bir de üzerine Windows 10 kurmuşsunuz. Normal. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM'e yükseltsem yeterli olur mu?
Bazoyun Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 663 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #8 Frkan dedi: Öncelikle sorunun RAM'den kaynaklı olduğunu düşündün yakında RAM alacağım. V-Sync kapalı en düşük ayarlarda bile takılma ve donmalar oluyor. 8 GB RAM'e yükseltsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeter 8gb bellek.
Frkan dedi: Öncelikle sorunun RAM'den kaynaklı olduğunu düşündün yakında RAM alacağım. V-Sync kapalı en düşük ayarlarda bile takılma ve donmalar oluyor. 8 GB RAM'e yükseltsem yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeter 8gb bellek.
F Frkan Centipat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #9 Bazoyun dedi: Yeter 8 GB bellek. Genişletmek için tıkla... Bir de Windows 8.1'e geçsem herhangi bir faydası olur mu?
Bazoyun dedi: Yeter 8 GB bellek. Genişletmek için tıkla... Bir de Windows 8.1'e geçsem herhangi bir faydası olur mu?
Mehmet Can Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 378 Çözümler 4 3 Şubat 2021 #10 Frkan dedi: Bir de Windows 8.1'e geçsem herhangi bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... 8.1 her halükarda 10a göre daha az RAM tüketiyor. Ama güncelliği bitti. RAM'im biraz daha rahatlasın diyorsan geç 8.1e iyidir. Ama tamamen senin kararın.
Frkan dedi: Bir de Windows 8.1'e geçsem herhangi bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... 8.1 her halükarda 10a göre daha az RAM tüketiyor. Ama güncelliği bitti. RAM'im biraz daha rahatlasın diyorsan geç 8.1e iyidir. Ama tamamen senin kararın.