Merhaba, GT 740 kartımda DSR teknolojisini kullanabilir miyim? Bu mümkün müdür? NVIDIA Denetim Masası ayarlarında gezerken aşağıdaki ayarı buldum. Neye göre hangi ayarı seçmem gerekir? Eğer "2.00X (native resolution)" ayarını seçersem bilgisayar görüntüyü 2K işleyip, monitöre göre görüntü çözünürlüğünü düşürecek mi? Çok fazla kurcalamak istemedim. FPS konusunda hiçbir sıkıntım yok.
Hocam FPS yönünde sorunum yok. Açacağım oyunlarda 400-500 FPS alabiliyorum ama bu ayar görüntüyü güzelleştirmek, kaliteyi arttırmak için kullanılmıyor mu?
Hocam FPS yönünde sorunum yok. Açacağım oyunlarda 400-500 FPS alabiliyorum ama bu ayar görüntüyü güzelleştirmek, kaliteyi arttırmak için kullanılmıyor mu?
Arkadaşlarımın sistemleri daha düşük olduğu için maalesef oynamak zorunda kaldığım Roblox ve Minecraft oyunlarında alabiliyorum. Belki bir nebze görüntü iyileşir diye düşünmüştüm.
Arkadaşlarımın sistemleri daha düşük olduğu için maalesef oynamak zorunda kaldığım Roblox ve Minecraft oyunlarında alabiliyorum. Belki bir nebze görüntü iyileşir diye düşünmüştüm.