GT 740 ile FIFA 23 açılır mı?

• Konuyu başlatan Dvm95
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.991

Dvm95

Hectopat
Daha fazla  
FIFA 23 indiriyorum şu an Steam'den ve ekran kartım GT 740 4 GB, işlemci Intel i7 3.nesil, RAM 16 GB. FIFA 22'de bayağı iyi FPS alıyor bu ekran kartı ama FIFA 23'ün sistem gereksinimlerinde en az 1050 Ti istiyor ve YouTube'da biri GTX 960 ile FIFA 23'ü açmış. Bende de açılır mı, açılmazsa nasıl çözerim?

FIFA 23 indiriyorum şu an Steam'den ve ekran kartım GT 740 4 GB, işlemci Intel i7 3.nesil, RAM 16 GB. FIFA 22'de bayağı iyi FPS alıyor bu ekran kartı ama FIFA 23'ün sistem gereksinimlerinde en az 1050 Ti istiyor ve YouTube'da biri GTX 960 ile FIFA 23'ü açmış. Bende de açılır mı, açılmazsa nasıl çözerim?
Çözümü yok ve oynayamazsınız boşuna indirmeyin.

Açarsın ama akıcı bir oyun kesinlikle oynayamazsın.

Hocam denenmez bile, dediği gibi arkadaşların sadece açar. Onu bile yapmamış daha. 570'li arkadaşımın arasahnelerde 30 FPS aldığını gördüm. Biraz sıkıntı yani.

GT 570 mi? O arkadaşın ekran kartı ve oyunu nasıl açmış?

YouTube'da şöyle bir video buldum desteklenmeyen oyunları açıyormuş herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GT 570 mi? O arkadaşın ekran kartı ve oyunu nasıl açmış?

YouTube'da şöyle bir video buldum desteklenmeyen oyunları açıyormuş herhalde.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

RX 570 hocam ya, denenebilir de

Şu videodan pek bi farkının olacağını sanmıyorum maalesef. Emülatörle açmışlar zaten 😕

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı