kaan3838 Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 i7 1. nesil işlemci, GT 740 ekran kartı, 16 GB RAM sistem hangi oyunları oynatır? Oynamak istediğim oyunlar: GTA 5, Valorant, Resident Evil 7, CS, Battlefield 1 gibi.
i7 1. nesil işlemci, GT 740 ekran kartı, 16 GB RAM sistem hangi oyunları oynatır? Oynamak istediğim oyunlar: GTA 5, Valorant, Resident Evil 7, CS, Battlefield 1 gibi.
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 5 Mart 2025 #2 kaan3838 dedi: i7 1. nesil işlemci, GT 740 ekran kartı, 16 GB RAM sistem hangi oyunları oynatır? Oynamak istediğim oyunlar: GTA 5, Valorant, Resident Evil 7, CS, Battlefield 1 gibi. Genişletmek için tıkla... Valorantı açar, GTA 5 açar diğerlerini bilmiyorum, bu arada bu PC sizde var mı yoksa alacak mısınız?
kaan3838 dedi: i7 1. nesil işlemci, GT 740 ekran kartı, 16 GB RAM sistem hangi oyunları oynatır? Oynamak istediğim oyunlar: GTA 5, Valorant, Resident Evil 7, CS, Battlefield 1 gibi. Genişletmek için tıkla... Valorantı açar, GTA 5 açar diğerlerini bilmiyorum, bu arada bu PC sizde var mı yoksa alacak mısınız?
kaan3838 Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Valorantı açar, GTA 5 açar diğerlerini bilmiyorum, bu arada bu PC sizde var mı yoksa alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... 2.el alacağım 2150 tl biraz ucuzuma geldi ilerde yükseltmeyi düsünüyorum
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Valorantı açar, GTA 5 açar diğerlerini bilmiyorum, bu arada bu PC sizde var mı yoksa alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... 2.el alacağım 2150 tl biraz ucuzuma geldi ilerde yükseltmeyi düsünüyorum
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 5 Mart 2025 #4 kaan3838 dedi: 2.el alacağım 2150 TL biraz ucuzuma geldi ileride yükseltmeyi düsünüyorum Genişletmek için tıkla... Fiyatı iyi bence ama işlemci kesinlikle güncelleyin ileride. RicardoQuaresmaQ7 dedi: Fiyatı iyi bence ama işlemci kesinlikle güncelleyin ileride. Genişletmek için tıkla... Bu arada CS 50 FPS falan oynatır BF 1 ve Resident Evil 7 oynatmaz
kaan3838 dedi: 2.el alacağım 2150 TL biraz ucuzuma geldi ileride yükseltmeyi düsünüyorum Genişletmek için tıkla... Fiyatı iyi bence ama işlemci kesinlikle güncelleyin ileride. RicardoQuaresmaQ7 dedi: Fiyatı iyi bence ama işlemci kesinlikle güncelleyin ileride. Genişletmek için tıkla... Bu arada CS 50 FPS falan oynatır BF 1 ve Resident Evil 7 oynatmaz
Çağrı Sağlam Centipat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 ti rzyen 5 7500f 240 hz 4k Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #5 kaan3838 dedi: i7 1. nesil işlemci, GT 740 ekran kartı, 16 GB RAM sistem hangi oyunları oynatır? Oynamak istediğim oyunlar: GTA 5, Valorant, Resident Evil 7, CS, Battlefield 1 gibi. Genişletmek için tıkla... HOCAM sorun ekran kartı değil sorun işlemci! i7 1. nesil işlemci bedava verseler alınmaz o sistemin google dinazor oyununu açacağını sanmıyorum RicardoQuaresmaQ7 dedi: Fiyatı iyi bence ama işlemci kesinlikle güncelleyin ileride. Bu arada CS 50 FPS falan oynatır BF 1 ve Resident Evil 7 oynatmaz Genişletmek için tıkla... şaka mı yapıyorsunuz bilginiz mi yok?
kaan3838 dedi: i7 1. nesil işlemci, GT 740 ekran kartı, 16 GB RAM sistem hangi oyunları oynatır? Oynamak istediğim oyunlar: GTA 5, Valorant, Resident Evil 7, CS, Battlefield 1 gibi. Genişletmek için tıkla... HOCAM sorun ekran kartı değil sorun işlemci! i7 1. nesil işlemci bedava verseler alınmaz o sistemin google dinazor oyununu açacağını sanmıyorum RicardoQuaresmaQ7 dedi: Fiyatı iyi bence ama işlemci kesinlikle güncelleyin ileride. Bu arada CS 50 FPS falan oynatır BF 1 ve Resident Evil 7 oynatmaz Genişletmek için tıkla... şaka mı yapıyorsunuz bilginiz mi yok?
kaan3838 Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #6 Çağrı Sağlam dedi: HOCAM sorun ekran kartı değil sorun işlemci! i7 1. nesil işlemci bedava verseler alınmaz o sistemin google dinazor oyununu açacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/5KMgItqp peki bu sistem nasıl alınırmı
Çağrı Sağlam dedi: HOCAM sorun ekran kartı değil sorun işlemci! i7 1. nesil işlemci bedava verseler alınmaz o sistemin google dinazor oyununu açacağını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... https://shbd.io/s/5KMgItqp peki bu sistem nasıl alınırmı
RicardoQuaresmaQ7 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 372 5 Mart 2025 #7 Çağrı Sağlam dedi: HOCAM sorun ekran kartı değil sorun işlemci! i7 1. nesil işlemci bedava verseler alınmaz o sistemin Google dinozor oyununu açacağını sanmıyorum Şaka mı yapıyorsunuz bilginiz mi yok? Genişletmek için tıkla... İşlemci çok kötü yeni fark ettim
Çağrı Sağlam dedi: HOCAM sorun ekran kartı değil sorun işlemci! i7 1. nesil işlemci bedava verseler alınmaz o sistemin Google dinozor oyununu açacağını sanmıyorum Şaka mı yapıyorsunuz bilginiz mi yok? Genişletmek için tıkla... İşlemci çok kötü yeni fark ettim
Çağrı Sağlam Centipat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4060 ti rzyen 5 7500f 240 hz 4k Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #8 RicardoQuaresmaQ7 dedi: İşlemci çok kötü yeni fark ettim kaan3838 dedi: https://shbd.io/s/5KMgItqp peki bu sistem nasıl alınırmı Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam ne için alıyorsunuz?
RicardoQuaresmaQ7 dedi: İşlemci çok kötü yeni fark ettim kaan3838 dedi: https://shbd.io/s/5KMgItqp peki bu sistem nasıl alınırmı Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Hocam ne için alıyorsunuz?
L Levair Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 623 Çözümler 5 5 Mart 2025 #9 RicardoQuaresmaQ7 dedi: Valorantı açar, GTA 5 açar diğerlerini bilmiyorum, bu arada bu PC sizde var mı yoksa alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Valorantı açar (144p 1fps), gta 5 açar (10p 0 fps), saçmalamayın hocam imkanı yok bu oyunları oynayamaz.
RicardoQuaresmaQ7 dedi: Valorantı açar, GTA 5 açar diğerlerini bilmiyorum, bu arada bu PC sizde var mı yoksa alacak mısınız? Genişletmek için tıkla... Valorantı açar (144p 1fps), gta 5 açar (10p 0 fps), saçmalamayın hocam imkanı yok bu oyunları oynayamaz.
kaan3838 Femtopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #10 Çağrı Sağlam dedi: Hocam ne için alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hem yazdıgım oyunlar için hemde visuel studio code tarzı programlar için
Çağrı Sağlam dedi: Hocam ne için alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hem yazdıgım oyunlar için hemde visuel studio code tarzı programlar için