Merhaba arkadaşlar. Elimdeki parçalarla kuzenime Photoshop kullanması için bir bilgisayar toplamak istiyorum.
Yapacağı işler ufak çaplı tasarım işleri olacak.
Bilgisayarda kullanacağım parçalar;
i5 760
GT 740 2 GB
12 GB RAM
120 GB SSD
Bu parçalarla ufak çaplı Photoshop kullanabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Elimdeki parçalarla kuzenime Photoshop kullanması için bir bilgisayar toplamak istiyorum.
i5 760.
GT 740 2 GB.
12 GB RAM.
120 GB SSD.
Açar, kullanır bir sıkıntısı da olmaz. Yeni sistemlere göre performans kıyaslaması yapılamaz tabi ki ama ben 1 ay öncesine kadar i5 4460, 8gb, gt730 sistemde kullandım.
Giriş seviyesi 2014 ekran kartı, 2 Gb ram, o zamanki photoshop versiyonuna bakıp +4 yıl ekleyip deneyebilirsin sonuçları... aç gözlü Adobe ve maceraları sebebiyle korsanlar bu sularda cirit atar.
Giriş seviyesi 2014 ekran kartı, 2 Gb ram, o zamanki photoshop versiyonuna bakıp +4 yıl ekleyip deneyebilirsin sonuçları... aç gözlü Adobe ve maceraları sebebiyle korsanlar bu sularda cirit atar.
180 küsür tl veriyorsun sadece. Yurtdışında 10 kat daha pahalı. Taki öğrenciysen ucuz. Sadece fotoğrafçılık alacaksan (Photoshop+LightRoom) o çok daha ucuz bir de öğrenci indrimi ile mis.
180 küsur TL veriyorsun sadece. Yurt dışında 10 kat daha pahalı. Taki öğrenciysen ucuz. Sadece fotoğrafçılık alacaksan (Photoshop+Lightroom) o çok daha ucuz bir de öğrenci indrimi ile mis.
Creatie Cloud ile eski şeylere erişim sağlayabiliyorsun bir yere kadar - sende varsa versiyonların SS'lerini alıp burada paylaşabilir misin?
Sadece yasal olarak programı kullanma sebebinin sadece kullanıcı için olsaydı satın alma konusunda hak verirdim:
Adobe 2019'dan beri PS 2017 ve öncesini "Unauthorized" olarak tutuyor - muhtemelende birkaç yıl sonra 2020 ve öncesini kapsayacak. Burada zaten kendi anlaşmalarının bittiği durumlar var ve stabilite güncellemeleri yıllar önce bitirildi. Bu yüzden faydalı durumda değil, ayrıca yazılım açısından yeni sistemlere geçiş yapılmasını sağlamak için - ki bu da tüketim toplumu yönetimine ciddi destek demek, bu tür servis hizmet bedeli karşılığı kiralama ekonomisi çok tehlikeli sonuçlara sahiptir, dünya çapında henüz bunu sağlayabilecek kadar gelişmiş bir toplum yapısı veya alt yapısı mevcut değildir.
End-of-life/Kullanım ömrünü bitirmiş CS3-6 serilerine erişim vardı, şimdi ne alemde bilmiyorum.
i5 760.
GT 740 2 GB.
12 GB RAM.
120 GB SSD.