GT 740'ın oyunda 80 derece olması normal mi?

Kyraxxx

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi GT 740 ekran kartı GTA 5, Valorant gibi oyunlarda 80C'ye kadar çıkıyor. FPS olarak bir sıkıntım yok ama ısı beni biraz üzüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Başlıkta belirttiğim gibi GT 740 ekran kartı GTA 5, Valorant gibi oyunlarda 80C'ye kadar çıkıyor. FPS olarak bir sıkıntım yok ama ısı beni biraz üzüyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
bende 3060 var, 85 derece.

Şimdi anlaşıldı. Ekran kartınızın markası çok kötü olduğundan ısınması çok normal ekran kartını değiştirme olanağınız varsa değiştirin yoksa aynı şey devam edecek.

Şimdi anlaşıldı. Ekran kartınızın markası çok kötü olduğundan ısınması çok normal ekran kartını değiştirme olanağınız varsa değiştirin yoksa aynı şey devam edecek.

Termal macun değişsem genemi olmaz

GT 740M laptobum vardı 98C sıcaklıkla CS GO oynamaya çalışıyordum tam bir başbelasıydı. Allahtan sizin ekran kartınız mobil değil. Ekran kartının macununu değiştirin. Kaliteli markalar bile bazen kötü macun kullanıyor. Macun büyük bir etki yapabilir. Olmazsa ekran kartına taze hava verebilecek bir fan koyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…