Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 i5 4. nesil. 8 GB RAM. GT 740M. Hangi ayar hangi grafik? Peki Apex Legends kaldırır mı? Bu sistemin kaldıracağı başka Online savaş oyunları var mıdır? Ücretsiz.
i5 4. nesil. 8 GB RAM. GT 740M. Hangi ayar hangi grafik? Peki Apex Legends kaldırır mı? Bu sistemin kaldıracağı başka Online savaş oyunları var mıdır? Ücretsiz.
Persendirian Hectopat Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 753 Çözümler 5 22 Ocak 2021 #11 Fortnite daha optimize bir oyun doğrudur fakat pek fark yaratmayacaktır. Artı 0 Eksi
dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 22 Ocak 2021 #12 Excaliburmerlin dedi: Hayır öyle değil hocam. Fortnite düşük ayarlarla daha fazla FPS verecektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistemi en düşük gereksinimleri karşılamıyor maalesef. Bu yüzden öyle dedim. Artı 0 Eksi
Excaliburmerlin dedi: Hayır öyle değil hocam. Fortnite düşük ayarlarla daha fazla FPS verecektir. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın sistemi en düşük gereksinimleri karşılamıyor maalesef. Bu yüzden öyle dedim.
KS KS Pro oyuncu 11 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #13 Persendirian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada dememişler. Keyif vermez apex. Genişletmek için tıkla... Call of duty warzone kaldırırmı Artı 0 Eksi
Persendirian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada dememişler. Keyif vermez apex. Genişletmek için tıkla... Call of duty warzone kaldırırmı
dawnn Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 386 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 3500 | 2x8 Gb Corsair Vengance | Asus PRIME A320M-R | Asus RX560 4Gb Cinsiyet Erkek Meslek Grafik Tasarımcısı 22 Ocak 2021 #14 Pro oyuncu 11 dedi: Call of Duty Warzone kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Onu kaldırmayan sistem onu mu kaldıracak? Artı 0 Eksi
Pro oyuncu 11 dedi: Call of Duty Warzone kaldırır mı? Genişletmek için tıkla... Onu kaldırmayan sistem onu mu kaldıracak?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 23 Haziran 2021 #15 dawnn dedi: Fortnite Apex Legends'dan daha çok sistem isteyen bir oyun maalesef. Genişletmek için tıkla... Apex daha çok sistem istiyor diye biliyorum . Zaten grafiksel açıdan bana göre çok daha kaliteli. Artı 0 Eksi
dawnn dedi: Fortnite Apex Legends'dan daha çok sistem isteyen bir oyun maalesef. Genişletmek için tıkla... Apex daha çok sistem istiyor diye biliyorum . Zaten grafiksel açıdan bana göre çok daha kaliteli.