GT 740M format sonrası gözükmeme sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bilgisayarım çöktü. Tamir ettirdikten sonra bilgisayarım Nvidia Geforce 740M adlı ekran kartımı görmüyor. Aygıt yöneticisinde göremiyorum. Lütfen bana yardım edin.
İşletim Sistemi: Windows 7 Pro

Arkadaşlar ekran parlaklığını açamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aygıt yöneticisini açın görüntü bağdaştırıcıları kısmına bakın eğer ekran kartınızın ismi yerine "Standart görüntü bağdaştırıcısı" ya da "Windows görüntü bağdatırıcısı" gibi şeyler yazıyorsa ekran kartınızın driverını yüklememişsiniz demektir. Nvidia'nın kendi sitesinden kart modelinizi aratıp en güncel sürücüyü indirip yükleyebilirsiniz.

Hesabım bir günlük ceza yediğinden buradan yazıyorum.
Ekran parlaklığı sorununu bilgisayarımın işletim sistemini Windows 8.1 e geçirerek çözdüm. Sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman ekran kartını algılamıyor, aygıt yöneticisinde gözükmüyor, gizli aygıtlarda da yok. Sanki ekran kartı yok oldu.

Hesabım bir günlük ceza yediğinden buradan yazıyorum.
Ekran parlaklığı sorununu bilgisayarımın işletim sistemini Windows 8.1 e geçirerek çözdüm. Sürücüsünü kurmaya çalıştığım zaman ekran kartını algılamıyor, aygıt yöneticisinde gözükmüyor, gizli aygıtlarda da yok. Sanki ekran kartı yok oldu.
Ne yapabilirim ?

Konu güncel.

Lütfen yardım edin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı