A Apollodejavu Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2016 #1 GTA 5'i bu bilgisayarla oynayabilir miyim? Intel i7 8 GB RAM 4 GB ekran kartı 2 GB paylasimsiz GT 740 M Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2016
GTA 5'i bu bilgisayarla oynayabilir miyim? Intel i7 8 GB RAM 4 GB ekran kartı 2 GB paylasimsiz GT 740 M
BigJoker Hectopat Katılım 1 Ocak 2016 Mesajlar 305 Yer Bilgisayar Koltuğu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyuncu :) 15 Ocak 2016 #2 Casper Vakası... En düşük ayarlarda 720P'de oynatır. Galiba 4 GB ram yazacaktıb ekran kartı yazmışsın.
Casper Vakası... En düşük ayarlarda 720P'de oynatır. Galiba 4 GB ram yazacaktıb ekran kartı yazmışsın.
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2016 #3 Cihazın markası modeli nedir? Eğer RAM 4GB ise oyunu akıcı oynamanız zor. BigJoker dedi: Casper Vakası... En düşük ayarlarda 720P'de oynatır. Galiba 4 GB ram yazacaktıb ekran kartı yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Cihazın markasını belirtmeden Casper yazmanız çok gereksiz ayrıca 740M orta-yüksek ayarlarda GTA 5 oynatabilen bir kart. Sadece RAM sıkıntı gibi.
Cihazın markası modeli nedir? Eğer RAM 4GB ise oyunu akıcı oynamanız zor. BigJoker dedi: Casper Vakası... En düşük ayarlarda 720P'de oynatır. Galiba 4 GB ram yazacaktıb ekran kartı yazmışsın. Genişletmek için tıkla... Cihazın markasını belirtmeden Casper yazmanız çok gereksiz ayrıca 740M orta-yüksek ayarlarda GTA 5 oynatabilen bir kart. Sadece RAM sıkıntı gibi.
A Apollodejavu Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #4 BigJoker dedi: Casper Vakası... En düşük ayarlarda 720P'de oynatır. Galiba 4 GB ram yazacaktıb ekran kartı yazmışsın. Genişletmek için tıkla... 8 gb ram 4 gb ekran kartı 2 paylaşımlı 2 paylasimsiz doğru yazmışım hocam atakan7474 dedi: Cihazın markası modeli nedir? Eğer RAM 4GB ise oyunu akıcı oynamanız zor. Cihazın markasını belirtmeden Casper yazmanız çok gereksiz ayrıca 740M orta-yüksek ayarlarda GTA 5 oynatabilen bir kart. Sadece RAM sıkıntı gibi. Genişletmek için tıkla... Cihazın markası casper ve şuanda gta 5 i çok çok rahat donma dan oynayabiliyorum ve en üst seviyenin bir altında kullandığım ekran kartı gerçekten çok iyimiş. Tesekkurler
BigJoker dedi: Casper Vakası... En düşük ayarlarda 720P'de oynatır. Galiba 4 GB ram yazacaktıb ekran kartı yazmışsın. Genişletmek için tıkla... 8 gb ram 4 gb ekran kartı 2 paylaşımlı 2 paylasimsiz doğru yazmışım hocam atakan7474 dedi: Cihazın markası modeli nedir? Eğer RAM 4GB ise oyunu akıcı oynamanız zor. Cihazın markasını belirtmeden Casper yazmanız çok gereksiz ayrıca 740M orta-yüksek ayarlarda GTA 5 oynatabilen bir kart. Sadece RAM sıkıntı gibi. Genişletmek için tıkla... Cihazın markası casper ve şuanda gta 5 i çok çok rahat donma dan oynayabiliyorum ve en üst seviyenin bir altında kullandığım ekran kartı gerçekten çok iyimiş. Tesekkurler
atakan7474 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 3.635 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #5 Genede fazla ümitlenmeyin Casper cihazlarda pek hayır geldiği görülmemiştir şimdiye kadar.
A Apollodejavu Hectopat Katılım 13 Ocak 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2016 #6 atakan7474 dedi: Genede fazla ümitlenmeyin Casper cihazlarda pek hayır geldiği görülmemiştir şimdiye kadar. Genişletmek için tıkla... Bende ole düşünüyorum ama kullanılan malzemelerin içeriğine güvendiğim için satın aldım.
atakan7474 dedi: Genede fazla ümitlenmeyin Casper cihazlarda pek hayır geldiği görülmemiştir şimdiye kadar. Genişletmek için tıkla... Bende ole düşünüyorum ama kullanılan malzemelerin içeriğine güvendiğim için satın aldım.