GT 740M GTA 5 Performansı

Kaldırır mı

• Oy verenlerin toplamı
    24

#WGBS SefaAcar

Hectopat
Daha fazla  
Casper Nirvana
4 GB RAM
Nvidia Geforce GT 740M
I3 2.40GHz+2.39GHz
4çekirdekli işlemci

GTA V kaldırır mı?

hadi ama kimdeden cevap yokmu

RAM'i 8 yaparsaniz muhtemelen en dusuk ayarlarda oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram i 8 yaparsaniz muhtemelen en dusuk ayarlarda oynayabilirsiniz

Zaten haftaya babam ile gidip 8 yaptıracağız. Teşekkürler. Peki efendim 8 GB RAM yapınca ARK Survival Evolved kaldırır mı ?

Beyler aldım lowda oynoyorum. RAM 8 yaptırdım. High 60 FPS oynuyorum. Hepinize teşekkkürler. Beyler RAM 8 yapmadan yüksekte oynuyorum. Bilgisayarcıdan RAM sipariş ettik takacağım bakalım kaldırıyor. Hepinize teşekkürler

Beyler GTA v sıkıntı yok. Yüksekte bazen 40'a düşüyor ama GTA 4 low'da 18 FPS nasıl oluyor ?

GTA Vice City oynar gibi oynarsın 720 de.
Dalga geçtiğini mi sanıyorsun? Bak oynayabiliyor. Ben de umudumu yitirmiştim HD 4650'den. Şimdi GTA 5 High ayarlar 25-30 FPS alıyorum.
beyler gta v sıkıntı yok yüksekte bazen 40 a düşüyor ama gta 4 low da 18 fps nasıl oluyor ?
Gölgeleri kapa. GTA4 korsan kullanma. Orjinalde güncelleme geliyor.

Dalga geçtiğini mi sanıyorsun? Bak oynayabiliyor. Ben de umudumu yitirmiştim HD 4650'den. Şimdi Gta 5 High ayarlar 25-30 FPS alıyorum.
Gölgeleri kapa. Gta 4 korsan kullanma. Orjinalde güncelleme geliyor.
Mesajı iyi oku. Çok üst ayarlar da oynayamazsın anlamını çıkaramıyorsan, vah haline.

-Sistem soğutmasını kontrol edin,
-Güç kaynağınızın sistem yeterliliğini kontrol edin.
-Mavi ekran alıyorsanız RAM slotlarını değiştirin.
-Güncel grafik kartı driverı kullanın.

Casper Nirvana
4 GB RAM
Nvidia Geforce GT 740M
I3 2.40GHz+2.39GHz
4çekirdekli işlemci

GTA V kaldırır mı?

hadi ama kimdeden cevap yokmu

Kaldırır ama 4GB RAM ile low ayarları geçemezsiniz. Nvidia experince ile oyun optimizasyonu yaparak uygun FPS değerlerinde oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…