Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım kötü olduğu için düzgün bir işletim sistemi arıyorum. Windows kullanmak istiyorum ama lisans almayacağım (zaten çok sıkıntı çıkarmıyor). İşletim sistemim:
4 GB RAM.
Intel Core i5 4200M.
Intel HD Graphics 4600.
NVIDIA GeForce 740M.
500 GB HDD.
Şu an Windows 10 Ghost Spectre kullanıyorum. Bilgisayarı günlük hayat ve oyun için kullanıyorum.
Not: Web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz. Arkadaşlar biliyorsunuz eski bilgisayarlar için çoğunlukla LTSB veya LTSC sürümleri öneriyoruz. İşte bu yüzden internetten LTSB ve LTSC sürümlerinin Türkçe ISO...
Not: Web sitesi, bilgisayarınız veya ISO dosyaları ile ilgili hiçbir şekilde sorumluluk almıyorum. Her şeyden siz sorumlusunuz. Arkadaşlar biliyorsunuz eski bilgisayarlar için çoğunlukla LTSB veya LTSC sürümleri öneriyoruz. İşte bu yüzden internetten LTSB ve LTSC sürümlerinin Türkçe ISO...
Güncelleme desteği olmayınca sadece güvenlik açısından mı sıkıntı yaşarım? Çünkü ben dizi/film izleyip, başka sitelerden oyun indireceğim (yazamadım tam anlamını ban uyarı alırım diye. Sen anlamışsındır).