R Rexyhs Hectopat Katılım 24 Ekim 2017 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #1 Merhaba, PES 2018 veya NBA 2K18 alacağım ama bilgisayar kasar mı bilmiyorum. Düşük çözünürlükte ve minimumda oynayacağım. GT740M i5 4200M 8GB RAM Sistemim budur özellikle 2K18 önemli benim için kasmadan oynarsam alacağım direkt. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2017
Merhaba, PES 2018 veya NBA 2K18 alacağım ama bilgisayar kasar mı bilmiyorum. Düşük çözünürlükte ve minimumda oynayacağım. GT740M i5 4200M 8GB RAM Sistemim budur özellikle 2K18 önemli benim için kasmadan oynarsam alacağım direkt.
TheKiller44 Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 726 Çözümler 3 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2017 #2 PES 2018: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NBA 2K18: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam video da olduğu için FPS düşük gözükebilir. Siz 5-10 FPS daha fazla alırsınız. Artı 0 Eksi
PES 2018: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et NBA 2K18: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam video da olduğu için FPS düşük gözükebilir. Siz 5-10 FPS daha fazla alırsınız.