GT 740M PUBG düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 8.1

584167

Hectopat
RAM
2x8 dual CL11 1600 MHz DDR3 PC3L 1.35V Sk Hynix 2 adet RAM
SSD veya HDD modeli
120 GB Kingston SSD
Ekran kartı
GT 740M
Anakart
Intel hm77
İşlemci
i7 3630QM
Selamünaleyküm arkadaşlar.
Laptop cihazımın ekran hızı 60 Hertz haliyle günümüzdeki cihazlara göre bayağı geride :D
Ama sorun bu değil, ping 60 altına hiç düşmüyor, FPS de 40 50 altına inmemesi gerekirken evlerde ya da fpp de oynarken FPS düşüyor.
3. nesil i7 3630qm işlemci, NVIDIA GT 740M ekran kartı, 16 GB (SK Hynix ) Dual RAM, 60 Hertz laptop monitörü, 120 GB SSD ile aim antrenman modunda ayarları yapılıyor ama oyunda bozuluyor.

İşlem grafiği 120'den 70'e düşürüyorum piksel piksel oynamaya çalışıyorum. Bu sefer de haritada kendim dışında her nesneyi düşük kalite görüyorum.
Sizce ne yapabiliriz? Ne FPS yükseliyor ne de ping 60 altına düşüyor aşırı sinir bozucu olmaya başladı. Diğer oyunlarda böyle değil, PUBG'de FPS sinir ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping cihazla internet arasındaki gecikmedir.
FPS ise donanımlara bağlı ve o sistemle 40 FPS almanız bile mucize.
Graifği en düşüğe çekip %80 - 90 arasında tutarsan belki 50FPS'yi görürsün.

Ping cihazla internet arasındaki gecikmedir.
FPS ise donanımlara bağlı ve o sistemle 40 FPS almanız bile mucize.
Graifği en düşüğe çekip %80 - 90 arasında tutarsan belki 50FPS'yi görürsün.
wifi kartından dolayı mı 60 ping altına düşmüyor ? ethernet ile modemi bağlasak düşer mi ping
fps sorun değil önemli olan kafasına göre pat küt düşmemesi , düştüğü zaman aim ayarları biranda bozuluyor antreman modundaki ayarla alakası bile kalmıyor

sırf fps düşüşü yüzünden aim ayarları bozuluyor , ping 60 üstüne çıkıyor , mouse dan sonra monitör hareket ediyor bazen mouse duruyor ekran sonra duruyor
yani şöyle tarif edeyim bunun açıklamasını bulamadım ama, mouse ile hızlı sağ sol hareket ettiriyorum ve ekrandaki hareket mouse durduktan sonra gecikmeli duruyor.
ne olduğunu anlamadım bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı