GT 740M PUBG kaldırır mı?

Elbette kaldırır. Ancak kaldırmak neye göre kime göre. Dedikleri gibi optimizasyon sorunu var ve ekran kartı düşük olduğu için en düşük ayarlarda dahi kasmayla karşı karşıya kalırsın. Eğer alacaksan güzel bir sistemle oynamanı tavsiye ederim.

Oynayamazsınız, ayrıca PUBG'de render baya önemli bir kavram. Bir yerlere gittikçe render yapılması gerekiyor ve işlemci gücü bu konuda ön plana çıkıyor, işlemciniz nedir? Söyleseniz dahi oynayabileceğinizi sanmıyorum ben.

Oynayamazsınız, ayrıca PUBG'de render baya önemli bir kavram. Bir yerlere gittikçe render yapılması gerekiyor ve işlemci gücü bu konuda ön plana çıkıyor, işlemciniz nedir? Söyleseniz dahi oynayabileceğinizi sanmıyorum ben.
Adam zaten en başta yazmış i7-4702MQ diye.

Görmemişim, özür dilerim. Yine de laptoplar için bu oyun oynanabileceğini sanmıyorum. Eğer High-END(Üst düzey) bir laptopunuz yoksa oynayamazsınız. Zaten laptoplar oyun için değildir.
Hem doğru hem yanlış dedin :D doğru kısmı çoğu laptop oyun için değil yanlış kısım ultrabook ve monster book bunun haricindedir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı