gktrcool Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 149 16 Mayıs 2024 #1 Online ve ofline olarak pcimle ne yapabilirim? Asettada maplerde modlarda drift atabilir miyim vs ya da trafik girebilir miyim? PC i5 4.nesil ndavia GT 740 m ekran kartı 12 GB RAM var.
Online ve ofline olarak pcimle ne yapabilirim? Asettada maplerde modlarda drift atabilir miyim vs ya da trafik girebilir miyim? PC i5 4.nesil ndavia GT 740 m ekran kartı 12 GB RAM var.
Swoxie Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 1.259 Çözümler 19 Yer İzmir/Buca 16 Mayıs 2024 #2 Orijinal araçlarla online belki oynanabilir ama trafik modu ve shutoko gibi haritaları kaldırmaz.
Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.093 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2024 #3 Swoxie dedi: Orijinal araçlarla online belki oynanabilir ama trafik modu ve shutoko gibi haritaları kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Orijinal araçlar da açmaz hocam çözünürlüğü düşürüp ayarları minumumda tutması lazım ki böyle bir deneyimden zevk alınacağını düşünmüyorum.
Swoxie dedi: Orijinal araçlarla online belki oynanabilir ama trafik modu ve shutoko gibi haritaları kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Orijinal araçlar da açmaz hocam çözünürlüğü düşürüp ayarları minumumda tutması lazım ki böyle bir deneyimden zevk alınacağını düşünmüyorum.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.337 Çözümler 22 Yer İstanbul 16 Mayıs 2024 #4 En düşük ayarlarda kasa kasa oynarsınız ondanda zevk alamazsınız.
gktrcool Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 149 16 Mayıs 2024 #5 Kayra342727 dedi: En düşük ayarlarda kasa kasa oynarsınız ondanda zevk alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Swoxie dedi: Orijinal araçlarla Online belki oynanabilir ama trafik modu ve shutoko gibi haritaları kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Ömer S dedi: Orijinal araçlar da açmaz hocam çözünürlüğü düşürüp ayarları minimumda tutması lazım ki böyle bir deneyimden zevk alınacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki buna karşın bir oyun öneriniz var mı?
Kayra342727 dedi: En düşük ayarlarda kasa kasa oynarsınız ondanda zevk alamazsınız. Genişletmek için tıkla... Swoxie dedi: Orijinal araçlarla Online belki oynanabilir ama trafik modu ve shutoko gibi haritaları kaldırmaz. Genişletmek için tıkla... Ömer S dedi: Orijinal araçlar da açmaz hocam çözünürlüğü düşürüp ayarları minimumda tutması lazım ki böyle bir deneyimden zevk alınacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki buna karşın bir oyun öneriniz var mı?
A Ahmet Can kara Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #6 Bende de Intel i5 760 1. nesil işlemci GT740 4 GB ekran kartı 8 GB RAM var Assetto Corsa veya PUBG açar mı?
Bende de Intel i5 760 1. nesil işlemci GT740 4 GB ekran kartı 8 GB RAM var Assetto Corsa veya PUBG açar mı?