Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #1 BlueStacks'dan PUBG Mobile'ı indirdiğimde 20 FPS almam normal mi? Bir ayar yaptım 100 FPS oluyor ama gende 20 FPS gibi kasıyor.
BlueStacks'dan PUBG Mobile'ı indirdiğimde 20 FPS almam normal mi? Bir ayar yaptım 100 FPS oluyor ama gende 20 FPS gibi kasıyor.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 9 Mart 2022 #2 Wequnix Kete dedi: BlueStacks'dan PUBG Mobile'ı indirdiğimde 20 FPS almam normal mi? Bir ayar yaptım 100 FPS oluyor ama gende 20 FPS gibi kasıyor. Genişletmek için tıkla... Normal, diğer sistem gereksinimleriniz nedir? Donanım Hızlandırma kapalıysa aktif edin.
Wequnix Kete dedi: BlueStacks'dan PUBG Mobile'ı indirdiğimde 20 FPS almam normal mi? Bir ayar yaptım 100 FPS oluyor ama gende 20 FPS gibi kasıyor. Genişletmek için tıkla... Normal, diğer sistem gereksinimleriniz nedir? Donanım Hızlandırma kapalıysa aktif edin.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #3 İşlemci sanallaştırmayı açtınız mı?
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #4 Yigithan Yildirim dedi: İşlemci sanallaştırmayı açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Açmadım Sosyal Kullanıcısı dedi: Normal, diğer sistem gereksinimleriniz nedir? Donanım Hızlandırma kapalıysa aktif edin. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM i54200 işlemci
Yigithan Yildirim dedi: İşlemci sanallaştırmayı açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Açmadım Sosyal Kullanıcısı dedi: Normal, diğer sistem gereksinimleriniz nedir? Donanım Hızlandırma kapalıysa aktif edin. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM i54200 işlemci
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #5 Wequnix Kete dedi: Açmadım 8 GB RAM i54200 işlemci Genişletmek için tıkla... Açmanız gerekiyor.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 9 Mart 2022 #6 Wequnix Kete dedi: Açmadım 8 GB RAM i54200 işlemci Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden CPU Virtulization ayarını aktif edin, BlueStacks emülatorünü ise ayarlardan performans moduna alın.
Wequnix Kete dedi: Açmadım 8 GB RAM i54200 işlemci Genişletmek için tıkla... BIOS üzerinden CPU Virtulization ayarını aktif edin, BlueStacks emülatorünü ise ayarlardan performans moduna alın.
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2022 #7 Sosyal Kullanıcısı dedi: BIOS üzerinden CPU Virtulization ayarını aktif edin, BlueStacks emülatorünü ise ayarlardan performans moduna alın. Genişletmek için tıkla... Birazdan deneyeceğim umarım işe yarar şimdiden 2 nizde sağ olun BIOS derken Sosyal Kullanıcısı dedi: BIOS üzerinden CPU Virtulization ayarını aktif edin, BlueStacks emülatorünü ise ayarlardan performans moduna alın Genişletmek için tıkla...
Sosyal Kullanıcısı dedi: BIOS üzerinden CPU Virtulization ayarını aktif edin, BlueStacks emülatorünü ise ayarlardan performans moduna alın. Genişletmek için tıkla... Birazdan deneyeceğim umarım işe yarar şimdiden 2 nizde sağ olun BIOS derken Sosyal Kullanıcısı dedi: BIOS üzerinden CPU Virtulization ayarını aktif edin, BlueStacks emülatorünü ise ayarlardan performans moduna alın Genişletmek için tıkla...