Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #1 Veya oyunu ekran kartından oynamıyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #2 Wequnix Kete dedi: Veya oyunu ekran kartından oynamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Görünüşe göre laptop kullanıyorsunuz hocam. Driverlar güncel mi ve NVIDIA ekran kartı mı Intel/AMD ekran kartını mı kullanıyorsunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
Wequnix Kete dedi: Veya oyunu ekran kartından oynamıyor muyum? Genişletmek için tıkla... Görünüşe göre laptop kullanıyorsunuz hocam. Driverlar güncel mi ve NVIDIA ekran kartı mı Intel/AMD ekran kartını mı kullanıyorsunuz?
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #3 BeastBlood dedi: Görünüşe göre laptop kullanıyorsunuz hocam. Driverlar güncel mi ve NVIDIA ekran kartı mı Intel/AMD ekran kartını mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel ve NVIDIA kullanıyorum, evet. Laptop driver derken? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
BeastBlood dedi: Görünüşe göre laptop kullanıyorsunuz hocam. Driverlar güncel mi ve NVIDIA ekran kartı mı Intel/AMD ekran kartını mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Intel ve NVIDIA kullanıyorum, evet. Laptop driver derken?
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #4 Wequnix Kete dedi: Intel ve NVIDIA kullanıyrum evet laptop dirver derken. Genişletmek için tıkla... Hocam GT 740 m NVIDIA nasıl AMD oluyor?
Wequnix Kete dedi: Intel ve NVIDIA kullanıyrum evet laptop dirver derken. Genişletmek için tıkla... Hocam GT 740 m NVIDIA nasıl AMD oluyor?
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #5 BeastBlood dedi: Hocam GT 740 m NVIDIA nasıl AMD oluyor? Genişletmek için tıkla... Yanlış yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #6 Wequnix Kete dedi: Yanlış yazdım. Genişletmek için tıkla... Wequnix Kete dedi: Yanlış yazdım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wequnix Kete dedi: Yanlış yazdım. Genişletmek için tıkla... Wequnix Kete dedi: Yanlış yazdım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #7 BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu yaptım.
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #8 Wequnix Kete dedi: Bunu yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wequnix Kete dedi: Bunu yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2021 #9 BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunları da yaptım daha önce. BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım daha önce. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunları da yaptım daha önce. BeastBlood dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu da yaptım daha önce.
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 29 Aralık 2021 #10 Wequnix Kete dedi: Bunları da yaptım daha önce. Bunu da yaptım daha önce. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows güncellemesinden kaynaklı herhangi bir Windows güncellemesi yaptınız mı?
Wequnix Kete dedi: Bunları da yaptım daha önce. Bunu da yaptım daha önce. Genişletmek için tıkla... O zaman Windows güncellemesinden kaynaklı herhangi bir Windows güncellemesi yaptınız mı?