Wequnix Kete Decapat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #41 e.n.e.s dedi: Dostum bunları yapar mısın? Bilgisayar sıcaklıktan kapanıyor demişsin, eğer ısınıyorsa throttle yapıyordur bu yüzden kasıyordur. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkla alakalı bir sorunum yok PC ısınmıyor oyun kapanmıyor ani FPS düşmesi olmuyor. e.n.e.s dedi: Tamam bilgisayarı açtığında yukarı mesajda söylediklerimi yap. Ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... O uygulama çalışmıyor hiçbir şey göstermiyor açmama rağmen dediğim şeylerin çoğu ve FPS yok. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2021
e.n.e.s dedi: Dostum bunları yapar mısın? Bilgisayar sıcaklıktan kapanıyor demişsin, eğer ısınıyorsa throttle yapıyordur bu yüzden kasıyordur. Genişletmek için tıkla... Sıcaklıkla alakalı bir sorunum yok PC ısınmıyor oyun kapanmıyor ani FPS düşmesi olmuyor. e.n.e.s dedi: Tamam bilgisayarı açtığında yukarı mesajda söylediklerimi yap. Ona göre yorum yapalım. Genişletmek için tıkla... O uygulama çalışmıyor hiçbir şey göstermiyor açmama rağmen dediğim şeylerin çoğu ve FPS yok.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 30 Aralık 2021 #42 O zaman bunu indirin, 5-10 dakika oyun oynarken arkada açık kalsın sonrasında programın ekran görüntüsünü atın. ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Sıcaklıkla ilgili sorunum yok demişsin ama format atmadan önce varmış o yüzden sordum.
O zaman bunu indirin, 5-10 dakika oyun oynarken arkada açık kalsın sonrasında programın ekran görüntüsünü atın. ThrottleStop 9.7.3 Download ThrottleStop is a small application designed to monitor for and correct the three main types of CPU throttling that are being used on many lapto www.techpowerup.com Sıcaklıkla ilgili sorunum yok demişsin ama format atmadan önce varmış o yüzden sordum.