Joseph_75 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 245 Yer Kocaeli 24 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar PUBG Lite'da kaç FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 24 Şubat 2021 #2 RAM 8 ise 60 FPS oynanır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RAM 8 ise 60 FPS oynanır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 24 Şubat 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #4 Arch or Not dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaş atmış. Neden bir daha atma gereği duydunuz?
Arch or Not dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaş atmış. Neden bir daha atma gereği duydunuz?
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 24 Şubat 2021 #5 lykiamami dedi: Üstteki arkadaş atmış. Neden bir daha atma gereği duydunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı anda attık eğer fark ettiyseniz.
lykiamami dedi: Üstteki arkadaş atmış. Neden bir daha atma gereği duydunuz? Genişletmek için tıkla... Aynı anda attık eğer fark ettiyseniz.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.405 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #6 Arch or Not dedi: Aynı anda attık eğer fark ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Öyleyse kusura bakmayın.
Arch or Not dedi: Aynı anda attık eğer fark ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Öyleyse kusura bakmayın.
Arch or Not Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 24 Şubat 2021 #7 lykiamami dedi: Öyleyse kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru şahsen bende aynı olayı görsem aynı tavrı verirdim sıkıntı yok.
lykiamami dedi: Öyleyse kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Ne kusuru şahsen bende aynı olayı görsem aynı tavrı verirdim sıkıntı yok.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 24 Şubat 2021 #8 Bizzat kendim kullanıyorum ekran kartım GT 740M. İşlemcim i3 3217u arkadaşımızın işlemcisi daha iyi tabii. Bende 35'le 45 ile gidip geliyor.
Bizzat kendim kullanıyorum ekran kartım GT 740M. İşlemcim i3 3217u arkadaşımızın işlemcisi daha iyi tabii. Bende 35'le 45 ile gidip geliyor.