6K altına bakıyorum bu sistemi 2.000 liraya buldum güncel PS4 nesline çıkan oyunları oynamak gibi bir hayalim yok ama PS3 dönemine çıkan Assassin's Creed ve Call of Duty'leri oynatmaz mı bu kart?
2000 liraya harika. Senenin başında E1 2100'lü sistemi 1.5'e vermiştim, ki bu ondan çok daha üstün.
Şöyle ki, dönemin iyi bir işlemcisi de varsa 7. jenerasyon oyunlarını güzelce oynatır. Ki, 745M'i koyanlar iyi bir işlemciyi de koymuşlardır diye düşünüyorum o cihaza.
Şu 4'lüğe gelecek olursak, piyasaya artık pek hakim değilim, o yüzden tam fiyat değerlendirmesi yapamayacağım, ama o 2000'e dediğin cihazın ekran kartı çok daha iyi. 4300U da oynatır da, yani daha düşük bir seviyede.
İşlemcinin de benzer bir şey, belki daha iyisi olduğunu göz önünde bulundurursak, ona bakabilirsin. Ama, ilan eski olabilir, ki bunun olma olasılığı da yüksek. Eğer ilan yeniyse, kaçırılmamalı. Tabii, eğer 6000'e kadar çıkabiliyorsan daha iyilerini de bulabiliriz.
Önerim, bütçeni belirterek ikinci el bir laptop önerisi istediğin bir konu açman. Bu şekilde en net sonucu alırsın.