Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #1 GT 750M i7-4700HQ Overclock yapılır mı?
Nomasko Megapat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 2.814 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #2 Notebook bilgisayarlara şahsen önermiyorum bir kaç fazla FPS için değmez.
Valiented Megapat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 324 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2019 #3 Sistemim baya eski artık nerdeyse hiç oyunda açamaz oldu oc dışında önerebilceğiniz bişey varmı peki yeni sistem toplayana kadar
Sistemim baya eski artık nerdeyse hiç oyunda açamaz oldu oc dışında önerebilceğiniz bişey varmı peki yeni sistem toplayana kadar
AteshleBarut Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 65 8 Kasım 2020 #4 Valiented dedi: Sistemim bayağı eski artık neredeyse hiç oyunda açamaz oldu OC dışında önerebileceğiniz bir şey var mı peki yeni sistem toplayana kadar. Genişletmek için tıkla... Eski mesajı hortlatmak gibi olacak ama ben şu şekilde kullanıyorum senin de güç adaptörün 180W civarıysa kullanmanı öneririm biraz ısınıyor ama hızlı çalıştığını söylemeliyim. Kullandığım uygulamalar: Intel XTU ve MSI Afterburner.
Valiented dedi: Sistemim bayağı eski artık neredeyse hiç oyunda açamaz oldu OC dışında önerebileceğiniz bir şey var mı peki yeni sistem toplayana kadar. Genişletmek için tıkla... Eski mesajı hortlatmak gibi olacak ama ben şu şekilde kullanıyorum senin de güç adaptörün 180W civarıysa kullanmanı öneririm biraz ısınıyor ama hızlı çalıştığını söylemeliyim. Kullandığım uygulamalar: Intel XTU ve MSI Afterburner.