GT 755m SLI mı GTX 860m mi

DuckDodgers

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar.Bilgisayar almayı planlıyorum ama birtürlü karar veremedim.Bugün dolaşırken Lenovo y510p adlı modeli gördüm.Birde aklımda Monster abra a7 v3.1 vardı. Şimdi sizce gt755m SLI lı Lenovo y510p mi yoksa gtx860m li monster abra a7 v3.1 mi ?

Lenovo IdeaPad Y510p 59 407130 Notebook 8GB (Çift Ekran Kartlı GT 755) en yüksek performansı slı ekran kartı ile sunan lenovo y510p serisi indirimli fiyatı ile pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar , hp bilgisayar

MONSTER® ABRA A7 V3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA

Monster daha iyi.

Bende laptop alacağımda senin gibi iki laptop arasında kalmıştım ancak iki laptobunda ufak bi araştırma sonucu lenovonun ısı probleminin olduğunu ve garantisinin sıkıntılı olduğunu okudum bilindik bi forumda lenovonun kullanıcı kulübündekilere birebir sordum tavsiye etmediler bende monstera yöneldim.
ama sana tavsiyem 15 inç yeterli geliyorsa asusun rog serisinden http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-gl551jm-dh71-notebook-fiyati,139027.html#TabPanelStart tercih etmen. Bütçeni yükseltebilirsen MSİ'da güzel seçim olacaktır. Monster abra a7 v3.1'de bi tercih şahsen hiç bi sıkıntım yok alacaksan tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…