OceansSon Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2017 #1 Dizüstü PC'mde Nvidia GeForce 820M ekran kartı mevcut. Laptopumun ekran kartını değiştirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2017
Dizüstü PC'mde Nvidia GeForce 820M ekran kartı mevcut. Laptopumun ekran kartını değiştirebilir miyim?
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #2 Sanmıyorum. Oyuncu bilgisayarı olmadığı için değiştiremezsiniz diye düşünüyorum.
İsmail_D Megapat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 199 Yer Mersin/İçel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2017 #3 G4560 dedi: Sanmıyorum. Oyuncu bilgisayarı olmadığı için değiştiremezsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değişebilir ama zor. Aynı yapıda laptoba uygun, adaptörün destelediği wat enerji tüketen, ekran kartını bulmak zor zaten.
G4560 dedi: Sanmıyorum. Oyuncu bilgisayarı olmadığı için değiştiremezsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Değişebilir ama zor. Aynı yapıda laptoba uygun, adaptörün destelediği wat enerji tüketen, ekran kartını bulmak zor zaten.
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #4 İsmail_D dedi: Değişebilir ama zor. Aynı yapıda laptoba uygun, adaptörün destelediği wat enerji tüketen, ekran kartını bulmak zor zaten. Genişletmek için tıkla... Anakartla tümleşik olarak bulunmuyor mu?
İsmail_D dedi: Değişebilir ama zor. Aynı yapıda laptoba uygun, adaptörün destelediği wat enerji tüketen, ekran kartını bulmak zor zaten. Genişletmek için tıkla... Anakartla tümleşik olarak bulunmuyor mu?
Freezermaster Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #5 Hayır, 820M dizüstü bilgisayarınızın ana kartına lehimlenmiştir Son düzenleme: 30 Haziran 2017
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2017 #6 BGA Makinesi ile ayırmak mümkün mü peki? Freezermaster dedi: Hayir, 820M dizüstü bilgisayarınızın ana kartına lehimlenmiştir Genişletmek için tıkla...
BGA Makinesi ile ayırmak mümkün mü peki? Freezermaster dedi: Hayir, 820M dizüstü bilgisayarınızın ana kartına lehimlenmiştir Genişletmek için tıkla...
G4560 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2017 Mesajlar 1.604 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #7 Bence BGA makinesi ile ayırılır. Ama bilen insanların işidir
Freezermaster Hectopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #8 Shimada Sensei dedi: BGA Makinesi ile ayırmak mümkün mü peki? Genişletmek için tıkla... BGA Makinesi ile ayırmak mümkündür, fakat 820M den hariç başka parça koyamazsınız, nedenini sorarsanız BIOS izin vermez ve güç yetmez
Shimada Sensei dedi: BGA Makinesi ile ayırmak mümkün mü peki? Genişletmek için tıkla... BGA Makinesi ile ayırmak mümkündür, fakat 820M den hariç başka parça koyamazsınız, nedenini sorarsanız BIOS izin vermez ve güç yetmez
İsmail_D Megapat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 199 Yer Mersin/İçel Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Haziran 2017 #9 G4560 dedi: Anakartla tümleşik olarak bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... O kısmı unutmuşum. Zorluklara onu da ekle Freezermaster dedi: Hayır, 820M dizüstü bilgisayarınızın ana kartına lehimlenmiştir Genişletmek için tıkla... G4560 dedi: Bence BGA makinesi ile ayırılır. Ama bilen insanların işidir Genişletmek için tıkla... Peki anakarta lehimli olduğunu nasıl anladınız? Bilmiyorum da nasıl ayırt edildiğini.
G4560 dedi: Anakartla tümleşik olarak bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... O kısmı unutmuşum. Zorluklara onu da ekle Freezermaster dedi: Hayır, 820M dizüstü bilgisayarınızın ana kartına lehimlenmiştir Genişletmek için tıkla... G4560 dedi: Bence BGA makinesi ile ayırılır. Ama bilen insanların işidir Genişletmek için tıkla... Peki anakarta lehimli olduğunu nasıl anladınız? Bilmiyorum da nasıl ayırt edildiğini.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.227 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2017 #10 Çok büyük ihtimalle lehimlidir. MSI, Monster gibi firmaların bazı modelleri MXM slotuna sahip diye biliyorum. MXM slotu = lehimsiz ekran kartı diyebiliriz.
Çok büyük ihtimalle lehimlidir. MSI, Monster gibi firmaların bazı modelleri MXM slotuna sahip diye biliyorum. MXM slotu = lehimsiz ekran kartı diyebiliriz.