GT 820M GTA V FPS arttırma

• Konuyu başlatan memd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 969
İşletim sistemi
Windows 8.1

memd

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba GTA V'te düşük ayarlarda 50 40 arası FPS alıyorum ancak yüksek ayarlarda ise 30 FPS civarlarındayım. Ama bu düşük ayarlar bir YouTube sayfasına göre düşük ayarla. Şahsen benim için en iyi performansı sağlayacak yolları yazarsanız beni mutlu eder. Sadece GTA 5 içerisindeki ayarlara değil NVIDIA denetim masasından de ne yapmam gerektiğini bilen varsa anlatabilir, her türlü şeyi yapmaya razıyım şu an akıcı oyun için.
NVIDIA GeForce 820M.
6 GB RAM.
HDD.
Intel i5 4210U 1.7 GHz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu iki rehberi uyguladım ve bilgisayarımda hayvani derece performans ve FPS artışları yaşadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şu iki rehberi uyguladım ve bilgisayarımda hayvani derece performans ve FPS artışları yaşadım.

Ortalama kaç FPS arttı ve benim Windows 8.1 sadece Unlost'un paylaştığını yapabilirim maalesef.

Sakın o Unlost'un çöp rehberini takip etmeyin. Çok fazla bilgisayar bozdu, düzeltmek için uğraştık.

NVIDIA Denetim Masasından bir ayar yapmanıza gerek yok, oradaki ayarlar fark etmemekte pek.

GTA 5 config dosyanıza girin ve ''shadowquality'' ayarını 0 yapın. Bu normal şartlar altında kapatılamayan gölgeleri kapatır ve FPS arttırır. Ek olarak oyunda Advanced Graphics'e gelin ve oradan ''Frame scaling mode'' ayarını ''0.500'' yapın. Bu geçerli çözünürlüğün yarısında oyunu resolution scale yapıp çalıştırır.

Daha ekstrem değişiklikler isterseni LSG'nin videosunu takip edebilirsiniz. Clickbait videolara sakın inanmayın.

Sakın o Unlost'un çöp rehberini takip etmeyin. Çok fazla bilgisayar bozdu, düzeltmek için uğraştık.

NVIDIA Denetim Masasından bir ayar yapmanıza gerek yok, oradaki ayarlar fark etmemekte.

GTA 5 config dosyanıza girin ve ''shadowquality'' ayarını 0 yapın. Bu normal şartlar altında kapatılamayan gölgeleri kapatır ve FPS arttırır. Ek olarak oyunda Advanced Graphics'e gelin ve oradan ''Frame scaling mode'' ayarını ''0.500'' yapın. Bu geçerli çözünürlüğün yarısında oyunu resolution scale yapıp çalıştırır.

Daha ekstrem değişiklikler isterseni LSG'nin videosunu takip edebilirsiniz. Clickbait videolara sakın inanmayın.

Teşekkür ederim en yakın zamanda deneyeceğim 60 FPS olsa bana yeter.
Üsttekiler anasını ağlatıyor bilgisayarın. Test edildi onaylandı.

Unlost'un videosundan mı bahsettiniz.
20210102_181046.jpg

Herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı