mehmeterdem Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2017 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada gördüğünüz üzere ekran kartı notebook değişiyor fakat bunu size danışmadan herhangi bir şey düşünmek istemedim. Bu konu hakkında bi fikri olan var mı? Veya yapılabilir bir şey mi denemek istiyorum da şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Eylül 2017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada gördüğünüz üzere ekran kartı notebook değişiyor fakat bunu size danışmadan herhangi bir şey düşünmek istemedim. Bu konu hakkında bi fikri olan var mı? Veya yapılabilir bir şey mi denemek istiyorum da şimdiden teşekkürler.
DayleFusion Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 1.310 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2017 #2 Ekran kartı anakart a gömülü. Yani değiştirilemez. Üst düzey gaming laptoplar da değişiyor fakat maliyetli bir iş.
Ekran kartı anakart a gömülü. Yani değiştirilemez. Üst düzey gaming laptoplar da değişiyor fakat maliyetli bir iş.
mehmeterdem Megapat Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2017 #3 Fakat videoda herhangi değişim olmuyor sadece leptopa bir parça ekleniyor. Yani anakarta gömülü olması bir şey fark ettirmez gibi.
Fakat videoda herhangi değişim olmuyor sadece leptopa bir parça ekleniyor. Yani anakarta gömülü olması bir şey fark ettirmez gibi.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 16.988 Çözümler 86 17 Eylül 2017 #4 Arama Sonuçları - Sorgulanan Kelime: egpu | Technopat Sosyal