GT 840M ile Batman Arkham Trilogy oynanır mı?

İşletim sistemi
Windows 10
Asylum, City ve Origins'i oynayabilirsiniz, i3 M380 ve GT 425M sistemle oynayabilmiştim.
Knight'ta Düşük ayarlar ve 720p'de 20 FPS bile göremiyorsunuz, 10 - 15 arası gidip geliyor. Test videosuna bakabilirsiniz, 1:42 - 2:22 arası izleseniz yeter.

Origins yoktu ama onu da bu DLC'yi de aldım. Hatta araya yanlışlıkla Blackgatede karıştı. O da iyiyimdir yoksa iade edeyim mi?

Asylum, City ve Origins'i oynayabilirsiniz, i3 M380 ve GT 425M sistemle oynayabilmiştim.
Knight'ta Düşük ayarlar ve 720p'de 20 FPS bile göremiyorsunuz, 10 - 15 arası gidip geliyor. Test videosuna bakabilirsiniz, 1:42 - 2:22 arası izleseniz yeter.
Bu Arkham Knight neden bu kadar kasıyor? GTA V'de ~45 FPS veren sistemde bu kadar düşük vermesi saçma.

Son düzenleme:
Origins yoktu ama onu da bu DLC'yi de aldım. Hatta araya yanlışlıkla Blackgate'de karıştı. O da iyiyimdir yoksa iade edeyim mi?
Blackgate rezalet bir oyun hocam. İstiyorsanız deneyin fakat bence vakit ayırmaya değmez.

Bu Arkham Knight neden bu kadar kasıyor?
Diğer oyunların aksine PS4 oyunu, görsel ve oynanış anlamında oldukça büyük bir gelişme aldı. Oyunda Batmobile, Batmobile yüzünden yıkılabilir yapıların bolluğu, büyük ve dolu bir harita var. Bolca karakter de var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı