Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #1 RAM 12 gb Ekran kartı GT 840m İşlemci İ7 5.nesil Merhaba, bir bilgisayar almayı düşünüyorum RDR 2 kaldırır mı sizce? İşlemci hakkında bilgi bulamadım ama i7 5.nesil bir işlemci. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Temmuz 2022
Merhaba, bir bilgisayar almayı düşünüyorum RDR 2 kaldırır mı sizce? İşlemci hakkında bilgi bulamadım ama i7 5.nesil bir işlemci.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.924 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2022 #2 İmkanı yok maalesef.
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.641 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #3 Captain Rex dedi: Merhaba, bir bilgisayar almayı düşünüyorum RDR 2 kaldırır mı sizce? İşlemci hakkında bilgi bulamadım ama i7 5.nesil bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
Captain Rex dedi: Merhaba, bir bilgisayar almayı düşünüyorum RDR 2 kaldırır mı sizce? İşlemci hakkında bilgi bulamadım ama i7 5.nesil bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #4 Greenville dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el bakıyorum genellikle malum PC fiyatları bulduğum laptoplar var zaten onları araştırıyorum kaldırıyor mu diye şu an bulmanıza gerek yok teşekkürler yine de.
Greenville dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam 2.el bakıyorum genellikle malum PC fiyatları bulduğum laptoplar var zaten onları araştırıyorum kaldırıyor mu diye şu an bulmanıza gerek yok teşekkürler yine de.