E emircankoçer34 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #1 Nvidia ekran kartı ile Minecraft'ta kötü FPS alıyorum ama Intel daha iyi. Capser Nırvana C700
1 15894 Megapat Katılım 24 Mart 2014 Mesajlar 670 Çözümler 2 31 Temmuz 2017 #2 Oyun İntel HD Graphics yani onboard ekran kartınız ile başlıyor olabilir. Oyuna sağ tık yapın "Grafik işlemcisiyle çalıştır" seçeneğine gelin, ve yüksek performanslı Nvidia grafik işlemcisini seçin.
Oyun İntel HD Graphics yani onboard ekran kartınız ile başlıyor olabilir. Oyuna sağ tık yapın "Grafik işlemcisiyle çalıştır" seçeneğine gelin, ve yüksek performanslı Nvidia grafik işlemcisini seçin.
TheMystery Hectopat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 163 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2017 #3 Bahsettiğin ekran kartını öylesine düşük grafikli bir oyunda kasmasına olanak vermiyorum. Java'yı güncellemeyi dene.
Bahsettiğin ekran kartını öylesine düşük grafikli bir oyunda kasmasına olanak vermiyorum. Java'yı güncellemeyi dene.