D dagvan Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #1 Ekran kartım Nvidia Geforce 840m. Minidump'tan anlamadığım için yapamadım lütfen yardım eder misiniz? minidump dosya.rar Son düzenleyen: Moderatör: 1 Aralık 2018
Ekran kartım Nvidia Geforce 840m. Minidump'tan anlamadığım için yapamadım lütfen yardım eder misiniz? minidump dosya.rar
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 1 Aralık 2018 #2 Aynı sorundan bende yaşıyorum. Sende nasıl bir hata oluyor. Mavi ekran'da ne yazıyor ? Artı 0 Eksi
KS KS D dagvan Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #3 Ahmet54 dedi: Aynı sorundan bende yaşıyorum. Sende nasıl bir hata oluyor. Mavi ekran'da ne yazıyor ? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını yolladım orda yazıyor sorunlar bende pek bilmiyorum malesef Artı 0 Eksi
Ahmet54 dedi: Aynı sorundan bende yaşıyorum. Sende nasıl bir hata oluyor. Mavi ekran'da ne yazıyor ? Genişletmek için tıkla... Minidump dosyasını yolladım orda yazıyor sorunlar bende pek bilmiyorum malesef
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 1 Aralık 2018 #4 dagvan dedi: Minidump dosyasını yolladım orda yazıyor sorunlar bende pek bilmiyorum malesef Genişletmek için tıkla... Durduk yere'mi oldu ? Yoksa bir işlem sırasında'mı ? Artı 0 Eksi
dagvan dedi: Minidump dosyasını yolladım orda yazıyor sorunlar bende pek bilmiyorum malesef Genişletmek için tıkla... Durduk yere'mi oldu ? Yoksa bir işlem sırasında'mı ?
KS KS D dagvan Hectopat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2018 #5 Ahmet54 dedi: Durduk yere'mi oldu ? Yoksa bir işlem sırasında'mı ? Genişletmek için tıkla... Durduk yere hiç bir müdehale olmadan oldu bios güncelledim termal macun sürdüm ama nafile Artı 0 Eksi
Ahmet54 dedi: Durduk yere'mi oldu ? Yoksa bir işlem sırasında'mı ? Genişletmek için tıkla... Durduk yere hiç bir müdehale olmadan oldu bios güncelledim termal macun sürdüm ama nafile