Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 27 Ağustos 2015 #11 DDU ile İntel ve Nvidia silin(konudan). Güncel İntel sürücülerini yükledikten sonra Nvidia yükleyin.
Buğra Güvez Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2015 #12 DDU ile sildim INTEL ve NVDIA yı fakat güncel INTEL sürücülerini yükleyip NVIDIA ya gelince tekrar ''Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı.'' hatasını aldım.
DDU ile sildim INTEL ve NVDIA yı fakat güncel INTEL sürücülerini yükleyip NVIDIA ya gelince tekrar ''Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı.'' hatasını aldım.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 5 Eylül 2015 #13 Buğra Güvez dedi: NVIDIA ya gelince tekrar ''Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı.'' hatasını aldım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp yükleyin.
Buğra Güvez dedi: NVIDIA ya gelince tekrar ''Bu grafik sürücüsü, uyumlu grafik donanımı bulamadı.'' hatasını aldım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatıp yükleyin.
Buğra Güvez Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2015 #14 Zaten öyle yaptım ama düzelmedi.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.481 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Eylül 2015 #15 Buğra Güvez dedi: Zaten öyle yaptım ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Düzelir. Yanlış yaptığın bir şey var demek ki.
Buğra Güvez dedi: Zaten öyle yaptım ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Düzelir. Yanlış yaptığın bir şey var demek ki.