GT 920 sistemle Windows 10'a geçilir mi?

LASKEH123

Centipat
Arkadaşlar uzun zamandır Windows 8.1 kullanıyorum fakat Windows 10'a geçesim var. Sizce bu sistemle geçilir mi?

i5 5200U 2.2GHz
NVIDIA GeForce 920M
4 GB RAM
500GB HDD

Arkadaşlar uzun zamandır Windows 8.1 kullanıyorum fakat Windows 10'a geçesim var. Sizce bu sistemle geçilir mi?

i5 5200U 2.2GHz
NVIDIA GeForce 920M
4 GB RAM
500GB HDD

Ben imzamdaki sistemde temiz kurulumla sorunsuz kullanıyorum önceleri çok sorun çıkarıyordu 2 dk. Da açılma gibi ama şimdi 20-30'lara indi. Sende ne olur bilmem. %90 HDD ile kullanan şikayetçi. 8.1'de kalın hem RAM'de yetersiz gelir.

Sakın geçmeyin! 2 gün önce ben de senin gibi 8.1'den sıkılıp 10'a geçiş yaptım. Ben de 4 GB RAM ve HDD kullanıcısı olarak felaket yoruyor bilgisayarı ki bu yorma boş bir yorma. Boşu boşuna ağırlaşıyor bilgisayar. Win 10 için 8 GB RAM ve SSD lazım. Benden tavsiye geçmemen daha iyi olur. Tabii insan bir yenilik istiyor aslında ama Win 10 çok yavaş HDD'de.

Sakın geçmeyin! 2 gün önce ben de senin gibi 8.1'den sıkılıp 10'a geçiş yaptım. Ben de 4 GB RAM ve HDD kullanıcısı olarak felaket yoruyor bilgisayarı ki bu yorma boş bir yorma. Boşu boşuna ağırlaşıyor bilgisayar. Win 10 için 8 GB RAM ve SSD lazım. Benden tavsiye geçmemen daha iyi olur. Tabii insan bir yenilik istiyor aslında ama Win 10 çok yavaş HDD'de.

İnanmayabilirsiniz fakat 4 GB RAM ve 500 GB HDD kullanıyorum ama Windows 10 deneyimimde bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı