GT 920 sistemle Windows 10'a geçilir mi?

Günlük kullanım için kullanıyorum ama arada böyle 2005-2006 yapımı oyunlara da girerim.

Günlük kullanım için zaten sistem gereksinimlerini karşılıyor. Fakat oyun oynayan biri ise maalesef HDD, üstüne 4 GB RAM çok yetersiz kalıyor. 2005-2006 oyunlarını oynamanızda tabii bir sorun olmaz fakat güncel veya 2010-2015 arası oyunları oynayanlar dahi Win 10 ile idare edemezler.

Tabii ki eğer arkadaş bilgisayarı oyun için kullanıyorsa Windows 10 yükleyip yeni nesil oyunlarda performans alamaz. Günlük kullanım içinse Windows 10 yükleyebileceğini söylemek istedim

Tabii ki eğer arkadaş bilgisayarı oyun için kullanıyorsa Windows 10 yükleyip yeni nesil oyunlarda performans alamaz. Günlük kullanım içinse Windows 10 yükleyebileceğini söylemek istedim

Kesinlikle günlük kullanım için Win 10 yeterli ve kullanışlı bir işletim sistemi.

Sağolun arkadaşlar Windows 8.1'de kalma kararı aldım, yardımınız için teşekkürler.

Her ne kadar insanın inanası gelmiyor fakat 4 GB DDR3 RAM ve 250GB HDD'li kasamda Windows 10 kurmuştum. Birkaç ay kullandım ve oyun da oynayabildim 2010 2015 arasındaki. Yani gerekli ayarlamalar ile ne yaptığını bilen biri için bunlar bir sınırlama değil Tabii sonra o bilgisayarı kardeşime verince 8.1 yaptım o ayrı mesele Şu an kullandığım PC'de de HDD var yalnız 8 GB RAM'li Windows 10 son sürüm akıyor yani

reis bende 5 nesıl i5 5200u 2.2 ghz işlemcı 4 gb ram 500 gb hdd 4 gb ram var olur mu ya bırı dıyor kasar bırı dıyor kasmaz kararsız kaldım net söylersen kurucam da

İşlemciniz i5 7200U olsaydı Windows 10'dan başka çareniz yoktu derdim ama sizinki 5200U. Windows 10 kullanırsanız arkadaşların dediği gibi kasabilir zira sizin bilgisayarda tahminen 5400RPM HDD var, size Windows 10 işkence gibi gelir. Windows 8.1'de herhangi bir sorununuz yoksa kalın derim.

ben şuan 2 saat aradan sonra windows 10 a geçış yaptım bi ufak azıcık bı sorunu var ama ondan harıc bısey görmedım wındows 10 kullanmadıgım ıcın pek bılmıyorum renkler soluk doygunlugu nerden yapacagız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…