I irfan cerit Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Merhabalar. GeForce 920M, 6 GB RAM ve i5 6. nesil gibi bir donanımım var. Bu bir laptop ama araştırıyorum, herkes kaldırır diyor ama ben giriyorum GTA 5'e, en en en kötü ayarlarda bile 20-30 FPS arası. Bunun sorunu nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
Merhabalar. GeForce 920M, 6 GB RAM ve i5 6. nesil gibi bir donanımım var. Bu bir laptop ama araştırıyorum, herkes kaldırır diyor ama ben giriyorum GTA 5'e, en en en kötü ayarlarda bile 20-30 FPS arası. Bunun sorunu nedir? Cevaplarsanız sevinirim.
perfectoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 1.667 Çözümler 4 29 Nisan 2021 #11 Furkan Soysal dedi: Hocam kesinlikle 240p ile oyun çok keyifli olur, başarılarınızın devamını dilerim. Genişletmek için tıkla... Sen komiksin. Ama ben 1024p de oynuyorum bu değerle. Senin dediğin ayarı hiç yapmadım ama deneyeceğim. Artı 0 Eksi
Furkan Soysal dedi: Hocam kesinlikle 240p ile oyun çok keyifli olur, başarılarınızın devamını dilerim. Genişletmek için tıkla... Sen komiksin. Ama ben 1024p de oynuyorum bu değerle. Senin dediğin ayarı hiç yapmadım ama deneyeceğim.
KS KS I irfan cerit Femtopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #12 n GoDd1 dedi: Eskiden o kart vardı bende 60 FPS akıcı oynuyordum. Grafikleri düşürmeye çalışın ve NVIDIA kartında başlatın oyunu. Mümkünse ısı değerlerinide atın. Genişletmek için tıkla... nvidia kartında nasıl başlatabilirim ? Artı 0 Eksi
n GoDd1 dedi: Eskiden o kart vardı bende 60 FPS akıcı oynuyordum. Grafikleri düşürmeye çalışın ve NVIDIA kartında başlatın oyunu. Mümkünse ısı değerlerinide atın. Genişletmek için tıkla... nvidia kartında nasıl başlatabilirim ?
GoDd1 Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 29 Nisan 2021 #13 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @irfan cerit Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @irfan cerit