GT 920M sistem düşük FPS

efeardaa37

Decapat
Arkadaşlar normalde böyle bir sorunla karşılaşmıyordum. Anlamadığım bir nedenle bütün oyunlarda düşük FPS almaya başladım. Hepsinde 30 40 civarı alıyorum. Örneğin CS:GO'da 80 FPS alıyordum şu an 30 40 alıyorum ve donuyor. Açılırken de siyah ekranda uzun süre kalıyor. Bütün güncellemeleri yaptım ama hiçbiri olmadı. Bu sorunla karşılaşan var mı?

GeForce GT 920M ve Intel HD Graphics 5500, GT 920M, 4 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence uzun süre açılmıyorsa SSD ve RAM takviyesi yap zaten NVIDIA 920M çok zayıf bir GPU counter gibi oyunlarda 920MX veya üstü olmalı ama dediğim gibi teknoloji her geçen gün değişiyor her gün daha iyisi çıkıyor o yüzden 920M gibi eski ekran kartlarının gücü yetmiyor her güncellemede oyun daha çok sistem istiyor 920M ekran kartını değiştiremessin çünkü anakarta bağlı bir ekran kartı ama benim sana tavsiyem SSD ve RAM takviye et (RAM en az 8 GB olmalı) sonrasında PC'nin termal macununu ve içini temizle bir daha dene bende de aynı sıkıntı vardı ama artık 90 FPS medium ayarlarda Zula oynayabiliyorum:)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı