Ziya Uysal Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #1 Benim ekran kartım NVIDIA 920MX bu yüzden Freestyle'ı kullanamıyorum. GTX olmadan Freestyle'ı kullanmanın bir yolu var mı?
Benim ekran kartım NVIDIA 920MX bu yüzden Freestyle'ı kullanamıyorum. GTX olmadan Freestyle'ı kullanmanın bir yolu var mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 6 Şubat 2021 #2 Ziya Uysal dedi: Benim ekran kartım NVIDIA 920MX bu yüzden Freestyle'ı kullanamıyorum. GTX olmadan Freestyle'ı kullanmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda olmuyor.
Ziya Uysal dedi: Benim ekran kartım NVIDIA 920MX bu yüzden Freestyle'ı kullanamıyorum. GTX olmadan Freestyle'ı kullanmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Laptoplarda olmuyor.
Ziya Uysal Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Linuxginar dedi: Laptoplarda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aga b color goggles ile yaptım çalıştı bende Son düzenleme: 18 Şubat 2021
Linuxginar dedi: Laptoplarda olmuyor. Genişletmek için tıkla... Aga b color goggles ile yaptım çalıştı bende