P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 26 Ocak 2021 #1 EA Play Steam'de 6 TL gibi çok uygun bir fiyata düştü ben de kaçırmadım aldım. Bir arkadaşımla A Way Out oynamak istiyoruz sistemim bu oyunu kaldırır mı? Sistem: NVIDIA GeForce 920MX ekran kartı. 8 GB RAM. Intel Core i5 7200u işlemci. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2021
EA Play Steam'de 6 TL gibi çok uygun bir fiyata düştü ben de kaçırmadım aldım. Bir arkadaşımla A Way Out oynamak istiyoruz sistemim bu oyunu kaldırır mı? Sistem: NVIDIA GeForce 920MX ekran kartı. 8 GB RAM. Intel Core i5 7200u işlemci.
H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Ocak 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yagiz1234567qweryt Femtopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 82 26 Ocak 2021 #3 Çok iyi performans almaz fakat oynatır. Artı 0 Eksi
KS KS P Pharuk Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 185 26 Ocak 2021 #4 Hypeer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm ama bu videoda 4gm RAM var bende 8 yagiz1234567qweryt dedi: Çok iyi performans almaz fakat oynatır. Genişletmek için tıkla... Donma kasma olmadığı sürece problem olmaz benim için Artı 0 Eksi
Hypeer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bunu gördüm ama bu videoda 4gm RAM var bende 8 yagiz1234567qweryt dedi: Çok iyi performans almaz fakat oynatır. Genişletmek için tıkla... Donma kasma olmadığı sürece problem olmaz benim için