M merkamy Hectopat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #1 Ekran kartı : Nvidia GT930m İşlemci : İntel i7 5500U PC Model: Satellite l50-c-1j2 Hafıza : Sandisk 120GB SSD Lol, CS:GO, Battlegrounds gibi oyunlarda anlik FPS düşüşü yaşıyorum. İşlemci çok ısınmıyor ekran kartı ısısı da aynı şekilde bunun sebebi nedir? Bir kaç aydır çözüm bulamadım.
Ekran kartı : Nvidia GT930m İşlemci : İntel i7 5500U PC Model: Satellite l50-c-1j2 Hafıza : Sandisk 120GB SSD Lol, CS:GO, Battlegrounds gibi oyunlarda anlik FPS düşüşü yaşıyorum. İşlemci çok ısınmıyor ekran kartı ısısı da aynı şekilde bunun sebebi nedir? Bir kaç aydır çözüm bulamadım.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2017 #2 Sistemde kaç GB RAM var? Ayrıca güç seçeneklerinin resmini atar mısınız?
MissionTroll Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2017 Mesajlar 1.560 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşsiz (öğrenci) 12 Mayıs 2017 #3 O benim eski laptoptada oluyordu. Klasık Laptop sorunu. Driverleri güncelle, olmazsa sil yükle, uzun süredir format atmadıysan işe yarayabilir.
O benim eski laptoptada oluyordu. Klasık Laptop sorunu. Driverleri güncelle, olmazsa sil yükle, uzun süredir format atmadıysan işe yarayabilir.