GT 930MX vs MX 150

Eyes

Hectopat
Daha fazla  
Nasip olursa dizüstü bilgisayar alacağım. Dizüstü bilgisayarı oyun oynamak ve üniversitede kullanmak için alacağım. Bu iki ekran kartından MX150 daha iyi ancak aralarında yaklaşık olarak 1000 TL fark var, sizce buna değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mx 150 daha mantıklı. Aşağıdaki videodan oyun testlerine bakabilirsiniz. Şahsen beni çok şaşırttı. 1080p çözünürlükte gayet güzel FPS değerleri veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Elyr haklısınız ancak 2. el nakit olacağı için pek düşünmüyorum. @Cre4TiveTR attığınız videodaki değerler gerçekten çok güzel. Peki diyelim MX150 ekran kartlı dizüstü bilgisayar aldım beni 4 yıl idare eder mi ?

Muhtemelen MX150 4 yıl boyunca LoL, CS:Go gibi oyunları oynatmaya devam eder yeni çıkan oyunları oynatmaz muhtemelen çünkü yeni teknolojiler çıkmaya başladı o zamana kadar neler neler çıkar o yüzden ikinci el 970M veya 980M'li laptop bulabilirsen al veya GTX 880M SLI olan laptoplarda iyi oluyor onlarda olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…