GT 940 MX LoL Performans Sorunu

emreketen34

Hectopat
Daha fazla  
3 gün önce aldığım ASUS K556UQ-DM554T LoL'de ani FPS düşüşleri ve tam performans ya da yüksek kalite modu fark etmeksizin ortalama 100 FPS vermekte. Bunun nedeni ne olabilir?

Pcde çift ekran kartı olduğu için nvidia denetim masasına oyunu kaydetmemiz gerekiyor. Ama su an ortalama 120-130 fps veriyor. (Yüksek kalitedeyken)
güzel hoş diyorsun da bu değer yine yetersiz ben uyumululuk ayarını win8 e aldım fps arttı 250 falan alıyorum orta ayarlarda yüksek kalitede 100 ile 150 arası değişiyor ama yinede yetersiz aynı pcde 300 fps alan arkadaşım var.

güzel hoş diyorsun da bu değer yine yetersiz ben uyumululuk ayarını win8 e aldım fps arttı 250 falan alıyorum orta ayarlarda yüksek kalitede 100 ile 150 arası değişiyor ama yinede yetersiz aynı pcde 300 fps alan arkadaşım var.
Evet haklısın bu ekran kartı icin 100fps düşük. Ama lol oynayabilmek için ideal. Benim pcde 10 fpsti 130lara cikti şimdi

Evet haklısın bu ekran kartı icin 100fps düşük. Ama lol oynayabilmek için ideal. Benim pcde 10 fpsti 130lara cikti şimdi

Ustam gta5 de 60 fps veren bir bilgisayarın lolde 120 fps vermesi çok kötü bişey buna emin ol terslik var garantiye götür ben konuştm 480 gb ssd taktırıcam serviste o arada bu sorunada bakıcaklar.

yok mu soruna çözüm olan

aynen ya soruna çözüm bulan yokmu cs ye giriyorum 9 fps lolde de drop yıyorm fps düsüklügünden Asus X556UQ-DM537T Intel Core i7 7500U 2.7GHz / 3.5GHz 16GB 1TB bilgisayarımda bu

Arkadaşlar verdiğiniz para sanırsam 3400-3300 civarı. Yanlış tercih yaptığınızı düşünüyorum. Asusun x550vx modellerine bakabilirsiniz.İade talep edip bütçenizi biraz daha arttırsanız MSI GL62M 7RD-609XTR Intel Core i5 7300HQ 2.5GHz / 3.5GHz Fiyatı bu canavarı öneririm. GTX 1050 ve bu tür özellikler zor bu fiyata.

Gt 940mx o kadar güçlü bir ekran kartı değil. Ne gibi bir fps değeri bekliyorsunuz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı