K kasva06 Megapat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #11 Hangi şehirdesin ?
liveforspeed Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 8.066 Makaleler 1 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #12 C diskini boşaltmaya başlayarak, cracksiz Windows 7 kurarak hızlandırabilirsin. 2gb daha ram alabilirsin anakartın desteği varsa.
C diskini boşaltmaya başlayarak, cracksiz Windows 7 kurarak hızlandırabilirsin. 2gb daha ram alabilirsin anakartın desteği varsa.
BirPCKullanıcısı Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 160 Makaleler 4 Yer Klavye Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek KarBay Elektronik Sahibi 26 Kasım 2019 #13 Silinen üye dedi: C diskini boşaltmaya başlayarak, cracksiz Windows 7 kurarak hızlandırabilirsin. 2gb daha ram alabilirsin anakartın desteği varsa. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows 7 kardeşim kasva06 dedi: Hangi şehirdesin ? Genişletmek için tıkla... Niçin sordun?
Silinen üye dedi: C diskini boşaltmaya başlayarak, cracksiz Windows 7 kurarak hızlandırabilirsin. 2gb daha ram alabilirsin anakartın desteği varsa. Genişletmek için tıkla... Zaten Windows 7 kardeşim kasva06 dedi: Hangi şehirdesin ? Genişletmek için tıkla... Niçin sordun?
K kasva06 Megapat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2019 #14 BirPCKullanıcısı dedi: Zaten Windows 7 kardeşim Niçin sordun? Genişletmek için tıkla... Orta seviye bi kasa var düşünürsen, satılık. Aynı şehirdeysek diye sordum
BirPCKullanıcısı dedi: Zaten Windows 7 kardeşim Niçin sordun? Genişletmek için tıkla... Orta seviye bi kasa var düşünürsen, satılık. Aynı şehirdeysek diye sordum
BirPCKullanıcısı Centipat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 160 Makaleler 4 Yer Klavye Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek KarBay Elektronik Sahibi 26 Kasım 2019 #15 kasva06 dedi: Orta seviye bi kasa var düşünürsen, satılık. Aynı şehirdeysek diye sordum Genişletmek için tıkla... Konya
kasva06 dedi: Orta seviye bi kasa var düşünürsen, satılık. Aynı şehirdeysek diye sordum Genişletmek için tıkla... Konya