512 mbEn fazla 100 tl eder
45TL dedim hemen almak istedi 15 gün sonra falan satıcam iyi mi fiyat35-40 TL bence ihtiyacı olan birine verin ya da satmak yerine yedek olarak her ihtimale karçı bir görüntü çıkış biriminin evinizde olması her zaman iyidir.
Muğladayım 15-17 gün sonra satmayı düşünüyorum kargo sıkıntı olmaz kaça alırsın?Esenler/İstanbul civarlarında isen elden alabilirim. Ancak hemen değil.
@Maudit Şuanlık küçük miktarda bir paraya ihtiyacım var o yüzden satıyorum hocam.35-40 TL bence ihtiyacı olan birine verin ya da satmak yerine yedek olarak her ihtimale karçı bir görüntü çıkış biriminin evinizde olması her zaman iyidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.