Laptobum tüm oyunlarda 2 SN ara ile donuyor. En yüksekte en düşükte de zaten oyunları kaldırıyor. Laptop Mario'da bile donacak Windows 10'dur diye düşündüm. Windows 8.1 yükledim daha önce de Windows 8.1'di ilk geldiğinde laptop galiba temiz kurulum yapamadım. O yüzden de olmayabilir her çözüm yolunu araştırdım. Olay günlüğünü kapadım enerji ayarlarını kurcaladım bilgisayardan en iyi performansı seçtim. Regedit'ten bir şeyler yapmaya çalıştım. nVidia denetim masasını kurcaladım biri yardım etsin lütfen. Grundig marka laptop özellikleri şunlar:
Oyunlara şarja takılıyken giriş yapın. Ayrıca oyunları nvidia geforce experience ile optimize ederek giriş yapın. Optimize ettikden sonra genelde bende sorun çözülüyor. Ancak hiçbir görüntü ayarlarını değiştirmeyin. Değiştirdiğiniz anca donma takılma tekrardan başlıyor.
sorunu buldum takılma olduğunda görev yöneticisinden baktım gpu düşüyor sonra tekrar yukarı çıkıyor sorun gpu da yardım etcek varmı yorumlarınız için teşekkürler
sorunu buldum takılma olduğunda görev yöneticisinden baktım gpu düşüyor sonra tekrar yukarı çıkıyor sorun gpu da yardım etcek varmı yorumlarınız için teşekkürler